Oct 24, 2013

Nombor tak Dikenali~

Assalamualaikum....


Lately ni kan, selalu pulak aku dapat sms dari nombor tak dikenali....
ekceli idak la selalu sangat pun....
dalam 3-4 kali gitu....
tapi selang seminggu or selang 2 minggu....
aku tak pernah reply kalau nombor² tak kenal ni....
even ada miscall sekali pun...
aku tak pernah returns call kalau nombor tu takde dalam list aku....
termasuk lah nombor ofis...
tak kose nak melayan...hahaha~


Pastu dorang ni kalau sms tersangatlah ringkas...
macam saja provoke orang...
and yes....
memang aku rasa annoying pun dengan sms² dorang ni...
tahniah laa....
anda² berjaya buat saya rasa annoying....


meh meh aku tayang nombor² and message² dorang...
aku tak pernah delete message² dorang...
saja nak tengok sejauh mana dorang nak provoke aku...
kot dah melampau sangat...
boleh jadi bukti ke PDRM....gitewww~
nahhhh...sila lah jadi glemer dalam blog haku!



 01123114321


 0133427983

sentap jugak la memula bukak sms ni...
gila kau send kat orang gambar hantu!
nasib baik waktu pagi dia hantar sms gini...hehh~  -.-'



01123682276



See!! semuanya sms ringkas!
takat tulis 'Hai'...
alahaiii  tak paham aku motif dorang sebenarnya....
tak rasa ke macam membazir kredit??
membuang masa send sms macam tu kat orang?? hermm~


Korang, pernah dapat tak sms gini??








p/s:  ada appointment spa malam ni kat Damansara....mintak tolong mertua jaga kan Zafirah...harap² dia behave² je...herm


 Terima kasih sudi membaca!

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

gila apa

Busyra Bt Takiyudin said...

huhu. pening kott org tu.

Oshin Kecik said...

penah dpt kat whatsapp tetiba mintak gambar..nasib baik ngaku salah send huhu

Azura said...

macam kebetulan pulak ye semua mesej serentak. ntah2 lately num yana ada naik kat mana-mana tak...

Yan Ty said...

Sah la weng org yg hantar gambar tu , saiko!

Cik Eka said...

eka sllu dpt misscall.

tah sapa2 tah. Pastu msscall sekejap jer

dhiera said...

sengal + saiko..
saya pun tak pick up call nombor xkenal~

Chekgu Azrine said...

Takde keje kot..
Org giler..hehe

DYatie said...

Hahaha. Tak pernah. Tapi msj pendek gini sllu dari adik ku. KuiKuiKui.

Fazleyatul Aini said...

hamboi ber spa malam jumaat kau nok hehehe

Mat Gebu said...

....sahhh!....tapir dari zoo melaka yang hantar nihh....

Ilya Melissa said...

hopocot!! huhu...tanjat kite tau tgk gmbr hantu..dahla tgh on9 sorang2 tgh malam buta ni..

ada jugak la dapat sms dari nombor tak dikenali ni...tapi wat bodoo je..lama2 diorang letih sendiri...hehe

aizamia3 said...

dulu adalah.. sekarang pulak dari no yang akak kenal tapi sebab dah lama tak layan, jadinya malas nak layan.. bila sekali layan naik tocang naik lemak lak dia.. dari membazir kredit baik biarkan.. lantak dialah..

Farah And The Fairy World said...

kak yana -9897- tu bukan no yg ada kt blog hubby akk ke??

YanaUjang said...

anyone boleh guna nombor 9897...adoyainyepun!

cik hani said...

no pun dah nampak pelik.pastu duk kacau2 dengan mesej yang mengarut.ntah pape ntah. hantar gambar macam tu pulak..

Farah And The Fairy World said...

soory akk..x ckp hubby akk pun..maybe kebetulan..sme ngan no tu..apa pun sorry skali lagi

YanaUjang said...

haha ahkak x marah la dik..dh agak mesti org slh paham dgn no. 9897 tu..adeyy

Farah And The Fairy World said...

hehehe...thu x pe..apapun semoga akk n family sentiasa di lindungi..aminn

hazman fadzil said...

owhh... ramai peminat rupanya ...ke budak nie main try rambang je kot....

SweetLikeWhat said...

motip hai jer???macam-macam..hhaha

Aty_Fared said...

sengal giler...tah sape ar tu..kot main petik jer kan...eerr..gambar hantu tu memang sereemmmsss....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015