Jun 11, 2015

Hard Rock Cafe, London

Assalamualaikum...


 perjalanan dalam London naik tube je...senang sangat! walaupun bawah tanah, tetap sejukkkk! huhu~


somewhere kat park nearby Hard Rock Cafe  :)


Pertama kali melangkah masuk Hard Rock Shop 3 tahun lepas....takde pulak entry pasal Hard Rock dulu...hikss~   dannnn sejak dari tu dak encem terus jadikan hobi kumpul t-shirt² Hard Rock dari pelbagai negara...amboi macam orang ada-ada je gayanya....padahal nak beli selai baju kumpul duit berbulan²....hahaha~  tak kisah la janji kami tak berhutang...beli cash! hadiah untuk diri sendiri kekdahnya.... :)


Trip kali ni lebih pada membeli baju untuk orang...sebab untuk diri sendiri dah pernah beli 3 tahun lepas...aku tak minat pakai t-shirt² ni tapi sebab nak juga membeli last² beli fridge magnet HRC...tu pun sebab Eida kirim FM, aku pun terjebakkk sama! eh mana aci belikan untuk orang tapi takde hadiah untuk diri sendiri kan?? bukan senang nak sampai sini....giteww~  :p


Dalam ni bukan jual t-shirt semata...depends lah minat korang suka kumpul barang apa...ada gelas, teddy bear kecik² pastu apa tah....aku tak survey sangat sebab sedar diri tak mampu....kuikui~   ada orang suka kumpul teddy bear, especially gegurl² kan....cute je teddy bear bersusun dalam almari kaca....tapi aku tak minat teddy bear...kat rumah tu bersepah dah teddy bear, dah bersalut habuk pun...sian dorang....ngee~


so end-up beli FM je lahhh...dah alang² memang minat kumpul FM....lupa nak amek gambar FM yang aku beli....nanti lah bebila dah snap gambar aku share...hihi~


Sementara papa shopping pilih baju² kiriman kengkawan kat Malaysia aku layan Zafirah melasak...dia buat kedai ni macam rumah dia je...haha


berkenan gila dengan t-shirt ni...tengok ada saiz Zafirah terus rembat selai...lepas convert harga dia RM70 kurang lebih...baju anak takpe beli memahal...baju aku beli murah² je...ngee~  :p


amek gambar t-shirt pastu pos kat FB and wassap untuk amek order kengkawan...gigih! haha~




kita amek gambar dia lagi cantik tau  T__T


hasil rembatan hari pertama...sikit je ni satu beg....dah hujung² holiday tu kitorang datang lagi kedai HRC....sebab ada penambahan order...kemain sambil menyelam minum air...setiap helai baju kitorang cas extra RM10....kos transport, tenaga, kudrat nak ke sana....tak boleh cover pun modal kitorang ke sana dengan untung RM10 untuk selai baju....tapi jadi laaa daripada takde untung pape....mekasehh kepada semua yang memahami....  ^_^



 rembatan kali kedua...wohoa!


semua ni kiriman kengkawan dan sedara mara....ada lagi yang belum amek...jangan lama sangat hekk...nanti iols jual kat mudah.my je....hahaha


k tu je nak cerita....till next entry...tata! (^^,)




************************************************************************************


IKLAN


Free gift terbaru: MAKE UP BAG!!
limited stok!
wassap segera untuk pembelian! 
harga kasih sayang untuk korang  :)





Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

Chekgu Azrine said...

kalau minat sure dah order dah...hehehehehe

Julia Johari said...

Hard Rock wowwwww...kenan baju zafirah tu gila lawaaaaaaaaaaaaa sgt2...best yer pi Kota London mcm2 interesting place kan...by the way dari baca je pun kira julia dah sampai ke sana juga ni hehehe

ameris said...

kalu dh minat mmg berhantu tshirt hrc ni kann yana

::EIDA:: said...

baju pink tu lawa!! baju budak ehh dewasa xde kekekeke. . lupe laa nk share pic FM hihii.. nk tgok kene dtg tgok kat peti ais lah kekdahnya hahahaha. maceh yana sudi terima kiriman hihiihi.. next time pergi lagi ye kodiang ni hahahhahaha

Dkna Abza said...

patut caj mahal lagi.. lagi2 kalao geng kbba yang order hahahaaa

aizamia3 said...

betul2.. baju untuk anak rege mahal takpe, baju apaknya murah takpe.. hehehe..

Diana Rashid said...

Pi mana2 kompem untuk anak kena ada..kan??Zafirah tak minat teddy bear ke yana?

Liyana said...

yana, make up bag ephyra tu ada kaler lain x?

komen tak kena dgn tajuk entri hehe sori :D

Nory Zoulkefle said...

alaaaa terlepas nak kirim FM jugak...hihihih

eima said...

AI PUN ADE MEBER SORG NI KERJANYE BELI hrc JE ..SANGGUP TU ORDER ONLINE

SweetLikeWhat said...

bestnya!!!comel gila tshirt zafirah tuh!

Yana MIB said...

zafirah minat menan kereta...teddy bear x layan..haha :p

Puteri Beribiru said...

Baju HRC mahal tapi kalau dah minat tu orang sanggup je beli ye dak..
I tunggu orang bagi sebagai hadiah je..ahaha

adianiez AIDA said...

wow...
aida ni tak pernah masuk hrc.
meskipun melaka ada hrc, lom sempat masuk lagi :)
nice pic up there..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yana,
emmmm
camkenai ja budak yang mintak yana beli FM tu :P
lariiiiiiiiii he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015