Oct 27, 2010

Checklist Sebelum Kahwin

ewah ewah...macam dah tak sabar sangat gayanya....hohoho~   checklist adalah wajib ye tuan-tuan dan puan-puan...takut la terlupa...tak pun untuk buat bajet-bajet...ngee~

Sila-sila tengok checklist yang saya dah buat...Ekceli aku rompak je dari fesbuk kawanku..ngehehe~





Something missing??

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Cuba baca elok-elok....satu-satu...

*

*

*

*

*

*

*

*

*
*

*

*

*

yang pergi scroll down buat apa?? scroll up balik la..!! baca balik apa yang tak kena...ish³

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
*

*

*

*

*

dah tau apa yang tak kena dengan checklist tu?? *wink*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



wallaweyyyy takde calon laki laghik ghopenye aku nih?!!! 

haiiyyoooo camno nak kawen?!! >_<





huakakakakaka  statement yang sangat ting tong *dush dush dush*  @_@








*Aku ada dak encem oke! harap maklong! *







p/s: Entry aku hari ni semua main-main je kan..huhu~  bosan la!! rasa nak main mekap-mekap, tapi takde mekap kat opis...hahahahaha~  *apakah?*  =P


41 comments:

Along Tapa said...

haha...kalo aku mungkin kot kena buat checklist cenggitu...lala...wei..aku kosong lagi wei..sape nak borang??haha

Gorengbaek - Entri emo...ikut korangla nak baca ke taknak

Hangit habis dah - Apa??suka ati aku la nak tak puas ati pun..

Ciklinn said...

arghh mencik2.. hehhehehe... siap kena marah ciklinn sbb scroll ke bwh.. haitss

meow said...

sile ketuk kepala sendiri di skrin monitor.... sekian terima ksh

ieda said...

haaaaaaaaaa memang ting tongg .. akak dah tahuu dahhhh hahahhha
pi tiduq !!!

BUJANG SUSAH said...

berapa hantaran ni? guna dinar kelantan jer leh?

DuniakuAbstrak said...

dah gatal merenyam sgt da ni..

cepat2 la langsungkan

POSH76 said...

dak ni buat suspen je...kena kawen cepat2 ni hehe

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
huh..sila buat cpt..!! kompem ramaiiii feminat ko akan tampil memperkenalkn diri..walaweyy~ =P

y@n@ M!B said...

:Ciklinn :
hehehe guwau² je tuh =P

y@n@ M!B said...

:meow:
kepala sape? saya ke meo?? ngee~ =P

y@n@ M!B said...

:ieda:
hehe garang tau akak ni..huhuhu~ =P

y@n@ M!B said...

:BUJANG SUSAH:
oke sangat tuuu...*wink* ^_^

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak :
kekeke~ sabaq na..coming soon je ni =P

y@n@ M!B said...

:POSH76:
hehe coming soon...=)

Lya Colours said...

siapa nak jadi calon aku sila email
haha

ieQa sWetLuv said...

haha nak kawen gak tp samela x de calu guane gaya ni weyh huahua

Finaz Jaafar said...

akak,cepat kawen ! hahaha

Amy Syaquena said...

salam Y@n@..

hahahaha lawak tol la siap kena marah lagi sebab scroll down..

nabilah_2908 said...

hahaha...ada2 jer Yana ni..boring tahap Maximum dh yer..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LETUSAN GUNUNG MERAPI

lalink7 said...

eh..kite pun suka main mekap2..hehehe..best kan?

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
sila sila emel lya.hehe~

y@n@ M!B said...

:ieQa sWetLuv:
hehe usaha tangga kejayaan =P

y@n@ M!B said...

:Finaz Jaafar:
sabaq sabaq..coming soon =P

y@n@ M!B said...

:Amy Syaquena:
salam kak..

hehe saje guwau²..bosan la katekan =)

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908:
mmg boring..bila bos dtg nnt br x boring..ngee~ =P

y@n@ M!B said...

:lalink7:
best best..tp x gheti sgt..ngee~

d_tieah said...

Poyo yana..
Dah tunang, ofkos ade calon laki kan..
Hehe..

hentakbelipat said...

pehhh ini jenis prank ke jenis saje main2 waktu lapa nih

♥xaturen♥ said...

No. 10 tu letak le nama saya ke..!
alahaaii... lagi pun baru senarai je kan. kan.. hehe..

dotblogspotdotkom said...

ingatkan hang p kuantan ari tu.... kene kawen paksa huhuhuhuh

Un Phat Lee said...

ehem.Assalamualaikum.

p/s: haha. XD

y@n@ M!B said...

:d_tieah :
well aku kn mmg poyo..muehehe~ ^^

y@n@ M!B said...

:hentakbelipat :
hehe bole la tu =P

y@n@ M!B said...

:♥xaturen♥:
haha sila sila letak nama sendiri =P

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
klu kawen paksa mesti dgn kerabat diraja je..opss~ =P

y@n@ M!B said...

:Un Phat Lee:
ecece..

waalaikumsalam wbt. =)

AyuZ DeathWisH said...

bapak aku pon boley ape jadik calon ko

Rinna said...

Amboi..berapa org laki nak carik lagik nie.. ??

makdara TERdiva said...

meh sini akak mekapkan.. :)

miss nina said...

hehehe..pandailah kamu, takde calon ye?
wah..ada checklist lagi.bagus2 sedia awal

p/s: blog biz-> beauty-putri :)

Cik. Bena said...

nape xmen masak2 jek sis? HAHAHA. =)

xpon maen kawen2 ke kat opis tuh. heehehhehehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015