Mar 30, 2011

1tube.my, Maria Elena, Abang Beng dan YANAMIB~

~ecece invite guna twitter je yu..~



~yezzerrrr! inilah lokasi rahsia kami...pffttt~



eh yang tu semalam punya tweet tau...bahahahaha...saja nak kecoh abang Beng tweet tweet dengan ai...lalalalala *nada riak di situ*   =P


Kalau korang follow blog abang Beng and dak encem kan, mesti korang dah tau motif entry aku nih....fine! aku tepek gambar je...tak nak bebel lebih²...nanti mesti korang komen, "dah baca kat blog Ujang and abang Ben pasal ni..."


demmit!!  boleh tak komen benda lain...?? macam, "eh stylo la yu depan kamera!!"  lalalalala~ v(^___^)"





abang beng memang sinonim dengan gelaran blogger tegar...tak lekang dengan lappy lenovo 10" dia tuh...hihihi~   sebelah abang Beng tu namanya Kenshin Himura...hahaha..nama betul tak tauuuuu  =P





Salah seorang warga 1tube.my...cik mia...


mia::  dalam gambar macam berisi je...tapi bila jumpa alahaiii keciknya badan...


aku::  ek?? ai amek gambar guna wide lense...sebab tu nampak gemuk kut


mia::  umur berapa eh??


aku::  25...hehe...awak??   
*ecece taktik perkenalan budak² tadika yang comel  =P *


mia::  ce teka cer teka...  
*sambil buat muka comel*


aku::  erm muda setahun kut...  
*nak jugak ngaku kakak kannnn...kehkehkeh*


mia::  eh tak...hehe...baru 2* tahun la....   
*umur terpaksa dirahsiakan sebab tiada kebenaran tuan badan..sekian!*



***********************************************************************




interview session...pehhh nervous gila aku mengadap kamera...dak encem masih mengekalkan peribadinya yang poyo~  (-_-")





banyak kali aku rasa macam nak menjerit kat cameraman, "CUTTTTT!!!!  rolling balik boleh takkkk??!!"
tapi lidah ai kelu oke!! tsk tsk  T__T




aku tak ingat apa yang aku cakap malam tu...diharap pihak 1tube boleh edit video ni dengan cemerlangnya...kalau nak CUT terus scene ai bercakap pun takpe...ai tak kisah...hikss   >_<




geng bas sekolah bang bang boommm!!
ladies (dari kiri):: Maria the peliks girl, mia dan yanaMIB
guys::  dak encem & abang Beng~




Perjumpaan yang menarik!! pengalaman pertama berdepan dengan kamera dan ditemu-ramah...walaupun tak formal dan agak sempoi, tapi aku still takde konfiden untuk bercakap depan kamera...bukan senang weyyy nak hadapi temu ramah depan kamera sebenarnya....tsk~  mungkin lepas ni kena selalu buat video sendiri ala ala Matluthfi...atau cikgu Shida....hihihi~  v(^^,)



29 comments:

Ujang9897 said...

Pergh...!!!!! macho gila mamat baju arsenal tu

Hazrina Erin said...

lepas kawen nanti kena interview gak ke?hihi^^

jom baca
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/jangan-kenakan-orang-bila-april-fool.html

Miza Yusof said...

bestnya kak yana. merti ketaq lutut ketaq gigi semuanya adakan. hehe :)
tak sabar nak tengok vlog :)

DeQdEq said...

wah....wedding of the year la nnt korang....heheheh

sweet la yana n ujang...semoga korang bahagia dunia akhirat....

p/s: header yana sgt sweet...gambar shooting utk wedding ke tu...nice

FariehanIbrahim [LBC] said...

da baca kt belog ujang & abg beng. ahahaa :pp

xsbr nk tgk video korang! ^^

two_dots said...

kak yana tersipu - sipu malu . hee~

FizA said...

uajng perasan plak.. :P

Lya Colours said...

wah meletup2 la traffic pasni

mynameismy said...

klu vid dah kuar gtaw hoke! hehe

yatie's EPISODE said...

BESTNYAAA ^^

YATI TUNGGU VIDEO TU KUAR YE SIS YANA!!! (:

niesz said...

hehe..sis nmpk malu2 yer, btw, gud job! xsabar lak rase nye nk tgk video tu, nnti kalau da siap, bgtau niesz ek, mahu tgk!heeee...

DuniakuAbstrak said...

kau keturunan darah artis kot..mesti boleh punyerrr..

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

amboi..femes la pas ni..

Dayana AZ said...

besttnyee :D! putrajaya mmg tmpt sesuai wat video, cntik kn..

Isteri Yang Comel said...

semalam lalu jer kat situ, nak singgah segan pulak.. nampak koram.. hihihi

MamaEma said...

memang betul bukan senang nak berdepan dg video kamera tau...kalau kamera petik picu ambil gambar senang..posing kejap jer..ini rakaman... dah merasa kelmarin gara-gara kena jaga kaunter..dan2 time tu ada video korporat utk opis...duduk diam kat kerusi tak tahu nak buat apa..issh..tak sesuai nak jadi pelakon..hahahaha

panjang pulak bebelan saya nikan...

Finaz Jaafar said...

sis nampak macam pemalu..tapi bila baca blog sis macam tak berapa nak malu..hahah

azila said...

heheh..tergelak sorang k.zla dpn pc baca tang yana ckp nak cutttt tu..kalo k.zla pon diinterview,sure pengsan tang2 tu gak sbb gemuruh:)

lalink7 said...

arsenal ke arsengal? hahahha..jgn marahh haaa...

yana~ pp dah tombam sikit..tp badan bagi naik sikitt yee..heheheh..comel2 jee pasangan tuee..heheheh =))

diana said...

buat la video macam cikgu shida..
akak nak layan..
heheheh

shah-kayrul said...

hehehhehe...ader bakat nie nak jadik cikgu shida....ahaks

liyana said...

wahh dah jumpe abg beng beng bum! bestnye! :D

Maria Elena (Zarul) said...

nice to meet you yanaaaa!!! comel lote and sooooo sweet!!!
hope to meet u again!! =D

Mama Gee said...

nnti bideo tu kuar kat mna yana??

YanaMIB said...

@mama gee:: tgk kat 1tube.my kak..sy xsure bila dorg nk publish..tp mmg kt c2 lerr video sy nnt =)

eyjalukman said...

wahh , gempak lah kak yana ! ;)

erleena said...

wahhh besnye! tp mg cuak kn sis :D
i nk tgok vdeo korg nie xsba :DD

Kenshin Himura said...

Oh tidak!!!!, namo den ekau x taw? buek ponet ajo den jd photographer terjun (ala-ala bidan terjun le) mlm tu amik gambo ekau... ni yg den nk nanges ni... (T.T)

YanaMIB said...

@Kenshin Himura:: huwahuwahua..so sori la bro..haha..oke oke skrg jugak ai edit nama kamu yek..huhu (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015