Oct 11, 2010

Tic Tac Toe




Game yang sangat femes zaman aku sekolah dulu...tak pasti zaman sekarang femes lagi ke tak sebab aku dah jarang nak main dengan kawan² aku...maklong lah dah banyak game yang lebih best macam Pet Society ke, Poker ke...hahahahahaha  =P

Aku tau ramai yang terasa sungguh biru setiap kali Isnin menjelma (monday blues lah) huhuhuhu~  Jadi untuk mengurangkan perasaan biru di dalam jiwa dan minda, marilah kita bermain game tic tac toe...sila klik DI SINI


Lepas dah main baru tinggalkan komen oke....hihihihi~  *sambil buat muka sinis*  =P




Peringatan::  Ibu² mengandung adalah DILARANG sama sekali menekan link di atas..sila jangan ingkari arahan saya....sekian!









p/s:  Teruja ouh tengok perkahwinan Dr Sheikh Muzzaffar dan Dr. Halina semalam..simple tapi sangat meriah..lengkap lah ciri-ciri kemelayuan dan Islam...Respect!! harus dicontohi...*wink*

18 comments:

nabilah_2908 said...

hahaha..dh pernh main dah game ni..xmo la main lagi.... :P

yupp...majlis yg sngt simple...tp kan tk best la guna pengacara mahathir lokman... mengantuk je..patutnya cari pengacara yg lebih ceria n bersemngt..hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENU 101010

POSH76 said...

kecik2 dulu suka main...tapi asik kalah ajer huhu

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

haMPehhh kaoooooo Cik LiyaNa!!!!!! Terus jadi birU caIR haa mondAy ai! cet!

DuniakuAbstrak said...

mmg nak kena budak yana ni

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908:
alaa men la lg =p

x dgr pon apa pengacara tu ckp..khusyuk tgk pengantin..santekk sgt =)

y@n@ M!B said...

:POSH76:
cuba men lg skrg..mana tau menang =p

y@n@ M!B said...

:sAya ciTAh kAMu sApE..:
bwahahahahahaha tettt~ =p

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak:
hehehe suka suka bc komen korang..ngee~ v(^_^)

dotblogspotdotkom said...

majlis simple?... huhuhu.... kalu simple tak kan le buat kat picc....

orang kaya bertambah kaya la nampaknye....

dolu naik ke angkasa... dah berbilion duit rakyat habis... la nih..... kaya bebeno ke jadi doktor kat hukm tu...

anyway.. hanya ALLAH aje yang tahu...

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom :
x bek buruk sangka..dia mmg layak dpt majlis hebat mcm tu..kita ni sape la nk compare dgn kejayaan dia kn =)

Rinna said...

Adesss.. terkono laa plak..sabo je laa.. :)

Lya Colours said...

kita main game ka pesbuk je weyh
jom2 la
lawan2
hehehehe

Fitrah Adnan said...

pernah main game ni..tp d ske..sbb??..selalu je jd pemenang nombor 2..aishh susah tol

y@n@ M!B said...

:Rinna:
hehe =p

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
haha mslhnye x men pon game kt fesbuk tu..poyo je tu..ngee~ =p

y@n@ M!B said...

:Fitrah Adnan:
hehe try la men lg =)

ribena.illina said...

arhhhhhhhhhhhhhh. zra dah wat ari tu kat fb. skali selamat volume mute. HAHAHA. =)

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
hehe sis pon naseb pc mmg xde speaker daa..ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015