Oct 17, 2010

Kitaran Hidup Mercedez Benz

Sebelum ni aku ada bercerita mengenai kitaran hidup seekor beruang panda, kali ni bercerita mengenai kitaran hidup kereta mewah Mercedez Benz daripada tahun kelahirannya pada 1886 sehingga lah kini, tahun 2010...wow!

Tabik spring lah pada sesiapa yang mampu beli kereta ni...tapi aku minat lagi BMW...nampak muda dan macho...merz ni nampak macam khas untuk warga korporat dan orang² tua...hahahaha~  eh tu cuma pendapat aku je *wink*


































Cantik kan?? oh dak encem, belikanlah sebijik kereta macam ni untuk ai...lalalalala *apa kau ingat laki kao tu cap duet??*  lalalalalalala~ =p





35 comments:

Mr Noble said...

nicely done! :D

Mr feckry said...

ape gua boleh cakap, WOW!

Along Tapa said...

merc.....


aku lagi prefer merc daripada BMW...sebab bila naik merc, perasaan bongkak atas jalan tu lain dowh...memang timbul perasaan lu tak nampak ke gua merc...sekali gua lempang baru tau....haha

Gorengbaek - Taktik-taktik mengorat yang hampeh

hiro said...

akhir kata, bli lah kereta buatan malaysia.hii

sugar2 kapas strawberry said...

suke merc sport.ahah

ribena.illina said...

yeah ! kte same sis. minat bmw jugakkkkkkkkkk ! tapi minat lancer jugak . tapi minat vios jugak


gile kah ? WAHAHAHAHA~

-iLLa- said...

my parents gler kereta..mereka pki merc..yes..btul kata u..i pun lgik minat pada BMW...ehehee..

ieda said...

perghhh memang best .. thanx sharing dikk :))

Fitrihadi.com said...

i prefer BMW...lagi sporting dan encem hehehe

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
very nice =)

y@n@ M!B said...

:Mr feckry :
nice! ^_^

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
nek BMW lg macho beb..baru la 'kereta sukan'..ngehehe~ =p

y@n@ M!B said...

:hiro:
haha...bli waja inspira la..terbaekk buat ms ni =)

y@n@ M!B said...

:sugar2 kapas strawberry:
oh bg kita bmw lg sport..hehe~ =)

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
haha kamu mmg weng.. =P

amek yg paling mhl aa..br syiokkk! ^_^

y@n@ M!B said...

:-iLLa- :
pasni yu wat revolusi bmw plak la dlm famili yu..hehe~ ^_^

y@n@ M!B said...

:ieda :
ur welcome kak! =)

y@n@ M!B said...

:Fitrihadi.com :
btol btol btol..sgt macho! awww~ =p

kak ina kl said...

kalaulah dapat best ni...dah rajin skrg ni rajin nak gi event..skrg sape lambat dia tak dapat

meow said...

meo ade proton bmw. nk naek tak?

Un Phat Lee said...

betul2 gua pun setuju.merc sesuai utk orang tua2 dan bww utk yg muda.

y@n@ M!B said...

:kak ina kl:
oh cemtu..kena slow talk dgn tunang dlu..hehe~

y@n@ M!B said...

:meow:
haha sy pon ada proton tu gak =p

y@n@ M!B said...

:Un Phat Lee:
yezzerrr~ ^_^

d_tieah said...

Sm la yana..
Aku pun minta BMW..
Sbb tu masa bpk aku nak kasi Mercedez Benz aku tolak..
Kang nmpk cm org tua plak aku guna keta tu..
Haha..


[Angan2 la ko Tieah!!! Dush3..]

ct odah said...

bmw!bmw!yana buat entry hikayat idop bmw lak..hehe

POSH76 said...

minat gak tapi ONGKOS nyer mak aii hehe

Anna Boleyn said...

suka tengok kereta yang lama-lama tu..

makin lama makin maju. op cos lah kan mengikut peredaran zaman. lama gila dah mers ni kan. tu yang mahal berlipat ganda tu..

and true.. merz ni sesuai untuk warga korporat.dah diorang je mampu beli. :)

y@n@ M!B said...

:d_tieah:
hahaha xpe xpe..aku doakn angan² ko jd kenyataan lah..tee hee~ =p

y@n@ M!B said...

:ct odah :
hehe tggu org send emel mcm tu dlu br leh cite..ngee~

y@n@ M!B said...

:POSH76:
hehe tau xpe..klu wat bisnes br mampu kut bli kete cemni =)

y@n@ M!B said...

:Anna Boleyn:
hehe btol²..org² bisnes je mampu bli kete camni..klu mkn gaji ssh kut nk bli =)

hamzah ian said...

fuhyooo.. bile proton nak jadi camnih??

har har

nabilah_2908 said...

setuju dgn Yana...hehehe..

merc mmg tak sesuai dgn golongan muda mudi mcm kita2 ni.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CREAM PUFF - PART 2

Anonymous said...

pompuan buat keputusan semua ikut emosi..lps tue bincang takder dpn2 nk selesaikan...kecoh2 kt chat FB jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015