Oct 12, 2011

Wordless Wednesday #12














p/s::  hari ni appointment check-up kat Az-Zahrah...saja nak tengok macam mana gaya check up kat klinik swasta pulak...hehe~  ^__^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

26 comments:

Anum said...

ala cianya dia
demam ke?

Aku Ibu Muda said...

yg akak perasan tu...carseat jenama MYDEAR je...hihii

rumah baru akak nanti depan warehouse MYDEAR :p

Lya Colours said...

monyok je muka. demam ke

Pezol Stylez said...

comey2

Adylia Qarissa said...

alahaiii...cian demam..

:: Mrs.Eady :: said...

kene dera ngn uncle ujang ke nih??hahahaaa..

Zabid9897 said...

cian anak ayah :(

Cik Bambam said...

demam ker...huhu

Susie said...

alololo.....omeii..

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

Mila Ahmad said...

baby ni demam ye..cian...

hazman aka species1980 said...

alahai....ciannya dia...meh cium skit...

mas saari said...

demamlah tu, monyok je!

Kathy Tuah said...

mcm tengah demam je..sian..

POSH76 said...

Az zahrah ni pofular....tomei si kecik tu

ir yien 9897 said...

kecian anak buah saya kan...
alhamdulilah dah sehat skrng..

Isteri Encek Bard said...

COMELNYER DIA.. DEMAM EH

nurkaloi said...

check up kat mane2 punn oke yer tak
erkk ckp mcm daa ade pglman plak hhahah

rara pinkmafia said...

alolololo knp seday je muka dye.demam yeeeee.comelssss.

mEiZ SHA said...

alaaa macamnyer muka ye..
demam ke tu?

diana said...

babay demam ke??
biasanya kalau muka merah gitu demam la tu...

ILA HonEyBuNNy said...

alooo ciannya dia....ne mesti demam kan...sayu ja muka tgk..ehhe

Cik Yatt said...

shomellnye baby..!!!!!!!!!!

MamaEma said...

demam erkh...

baju sama dengan aqeel laa

Finaz Jaafar said...

alahai kenapa cam sedey je baby tu?hihi

ouh pi check up yerr..harap semua okay,baby dan akak pun sihat=)

msredcheesecake said...

Mesti tak sabar nak jumpa baby yana kan? The pleasure of waiting...

eyjalukman said...

ni ank spa kak yana ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015