Oct 17, 2011

Cheesy Quarter Pounder



Voucher McDonald's datang lagiii...wewewewewe~

aku ni dah lamaaaaaaaaaaaaaa tak makan mekdi...

sejak² peknen nih...

dak encem memang haramkan terus aku makan mekdi....

sebab orang kata kalau banyak sangat makan fast food nanti anak besar...lebih dari 4 kg...

susah aku nak bersalin nanti....

gitewwww~

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kalau dah ada promotion apa salahnya beli kan?? muehehehehe~

oke hari ni aku nak langgar pantang!!

DIANA!!!! balik meeting petang kang kita tapau mekdi yeeeeeee...ngahahahaha~

shhhhhhhhhhhhhh jangan cite kat dak encem yeee....

dia bz jual bunga hari ni...

tak sempat nak online pun....

blog dia pun aku yang tolong updatekan...lalalalalalala~   v(^____^)"

oh sila lah print kupon tu...

sekian terima kasih!

petang nanti aku update pengalaman aku jadi awek bunga...*wink wink*  (^^,)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

21 comments:

Liyana said...

pheww~ dh lame x mkn mekdi

POSH76 said...

sekali sekala takperlaaa

Mira Amirudin said...

yummy ^_^
kalau mengidam sangat makan je lah kak yana,jangan disekat selera tu.hehe :)

halila Ibrahim said...

Makan jer lah .. yana ... bukanya selalu...

MamaEma said...

lor..baru baca entry ujang pasal duk jual bunga tadi..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

tu la dah baca ujang jual munger....nak gak, dah order, tp masuk buku hahahaha

Rozita said...

akak rasa tak berapa betul kot makan fast food leh buat anak dlm perut jadi besar.. banyak lagi faktor lain.. akak masa ngandung no 2 dulu asyik la makan fast food dgn mkanan org putih.. tekak tak bape nak terima la makanan melayu ni.. hihi.. ngade2.. budak yang keluar dulu pun cuma 3.2kg je.. kira berat masih di tahap average lagi la kan..

mas saari said...

burger mcD akak memang suka quarter pounder... best!!

nabilah_2908 said...

ahahaha..noti Yana ni..

sesekali..takpe la kan..huhu.. :)

tgh tunggu McD dkt depan simpang office ni buka....bila dah buka..senang la nak serbu ..dekat sngt...hehe.. :)

Lya Colours said...

ish aku hangen je tgk iklan mekdi yg baru kat tv tuh. ggrrr
last aku mkn mekdi masa bulan pose. lama tuuuu

Kathy Tuah said...

ala, mkn je yana..sekali skala ^^

maisarah sarah said...

ala seri iskandar xde mekdi...sedihhhhhh

diana said...

sekali sekala apa salahnya makan...:P

Prince Halilintar said...

hah..prince kasi report sama dak encem nanti...klu xnk prince report kasi big mac satu..haha:p

Aku Ibu Muda said...

yana, konfem ke ni kupon ori?

*akak dulu hari2 mentekedarah bekpes mekdi...berat kakak 3.54kgs :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

TARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DAH LAMA TAK MAI SINI !!

Nyamuk Terbang said...

perghh nak ajak aaron aziz lah pi mkn mekdi

Miss Eiza said...

nk gie makan jugaklah ptg ni..lalala~

kayrul-shah said...

baru lepas makan mcD...tue pun tak abis satu burger...hehehee

Finaz Jaafar said...

fine nak culik benda ni..lalalala

BENA said...

hari ahad ari tuh zra baru je lepas makannnnn . nyum nyum !