Oct 25, 2011

AAaahhh Sedapnyaaaa~! ^__^



Dua hari berturut² ada meeting pagi...
dua hari berturut² juga lunch ikan bakar...pffttt~
bila benda dah lama tak makan,
sekali kita makan rasa macam...
perghhhhh!! heaven gila hidup!!  ^___^
semalam patutnya update entry ni...
tapi apesal tah aku macam bengong pi delete gambar yang aku amek tuh..grrr~






digandingkan pula dengan nasi putih, kuah asam pedas dan sayur broccoli...
tu je sayur yang menyelerakan tekak aku kat kedai ni...huhu~
tapi aku lebih suka lunch semalam...
lunch kat Kampung Baru, KL....
dah la murah...sekali dengan oren jus, gelas besar kot...baru RM9...
kat Limau Nipis, Bangi, aku order epal jus...
gelas kocik jeww...tapi total semua RM12...
beza RM3...erm boleh beli coklat Zip   =.=
dari segi rasa, kat Kampung Baru semalam lagi sedap..ngeh³
apa-apa pun perut aku dan baby sangat kenyang...Alhamdulillah~
korang lunch apa hari ni??  =)











p/s::  eh esok cuti Deepavali daaa...best! best! nak pi soping barang² baby...aci tak?? ngee~  (^___^)





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

32 comments:

Aku Ibu Muda said...

yana....td ahkak lalu depan IOI, tergerak nk calling2 kamu ajak lunch...mujur tak call..hehe tak de kt opis eh.

aizamia3 said...

makan nasi putih berlaukkan sayur masak lemak + ikan goreng sambal.. itupun paksa tekak ni makan agar perut tak lapar..

CikNaa said...

hik3.. dapat gak dia makan ikan bakar =)

si para para said...

sedapnya... mintak sikit..
:)

Munna said...

sdpnya ikan bkr....hari ni sy lunch daging deng2 je..hihi

Miss Eiza said...

berkeroncong perut mai bca sini..huhuhu

nabilah_2908 said...

Ya Allah...telan air liur nengok ikan bakar tu....

mas saari said...

sedapnya ikan bakar tu!
lama dah tak pekena ni..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

adehh..buat gua terliur je..

^^nu[dd]yra^^ said...

dd lunch spagetti yang di masak 2 hari lepas n dipanaskan smula pada hari ini.....hahahah....

Lya Colours said...

aku ari ni lunch, sebab ngidam nak makan telur dadar letak bawang and cili, so aku p mamak tapau nasi putih separuh, telur dadar, dgn ayam yg potong kecik2 tuh 2-3 ketol, 3 hengget hajooo. hihihi

nurkaloi said...

untunglaa baby mkan ikn bakar heheh
esok cuti
ermm g batu cave kowt bhahahah

diana said...

tengok pun dah tau sedap tu yana...
aih..tertean2 air liur nih..
erm...

kayrul-shah said...

sedapnya menu lunch..tengok brocoli tue pun kasi terliur jer

aimie amalina said...

arghhhhhhhhh
akak!
ikan akar mane? kat kg bru ke ni?
ikan bakar pak lang eh
kg baru byk makan sedap2 kan kak
hehheeh
brokoli pon sedap bgus utk akak dan baby =]

Ujang9897 said...

hek eleh

Rozuan Ismail said...

pergh,ikan bakar.meleleh la tengok =(

mynameismy said...

pergh besau kauuu gambar... terliuqqqqq

YanaMIB said...

ni gbr lunch kat limau nipis, Bangi..hihi =)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ikan bakar tu memang menyelerakan...

zuwaidah said...

selamat bershopping...gi ke parkson yg baru buka di platinum danau kota tu, ada diskaun

~nadyahoney~ said...

kt limau nipis tu cube try dia punya limau nipis special..my fav..:-)

kakchik@ella said...

mmg cedap. nak cikit boleh?

oya said...

craving ikan bakar la plak..

Cik Azizah said...

buat terliur je nak makan jugak!

Mr feckry said...

lapau pula wa tengok blog lu

♥ MS ♥ said...

marbellessssss. :D

Finaz Jaafar said...

mkn ikan byk ok gk utk bby..pndai dy nt..cewahh..terliuq okayyy!!!!

Hazman said...

Kat bangi tue ade kedai ikan yang best tak yana ? nak terjah laaa

wanda arry said...

sedapnya ikan bakar..nk p terjah mna..holiday ni sapa bukak..dah la wanda kena keja :(

LiYaNa.MaZLaN said...

cedapnya ikan bakar.. kalo saya, nasi kosong ngn sayur sudeyyy.. sebab kuah air asam nnt jadi kuah nasi saya.. wahhhh.. heaven... hahaha...

EZAN IDMA said...

slrrrppp

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers