Oct 21, 2011

Tekak Ganu Kita Hari ni Ye~ =)


Sebelum ni pernah TERbaca pasal restoren ni kat blog Redmummy...
bila tengok alamat, lerr dekat je dengan opis haku...
cuma tak pasti area mana...=.=




Tapi tadi membe aku semangat ajak jugak cari kedai ni...
selidik alamat/map betul² takut kang sakit kaki, sakit hati je jalan jauh²...haha~
malas nak bawak kereta sebab kalau sekali dah keluar dari parking lot
harapannnnnnnnnnnnn je lah nak jumpa parking balik  (-_-")


Kalau ikutkan tak jauh pun jarak restoren ni dari opis aku...
dalam 5 minit je jalan kaki... =)
restoren ni ikut konsep ala ala fast food...
maksudnya kena order kat kaunter, bayar, baru duduk...
biasanya makanan yang di order idak la siap on the spot...
dorang akan hantar ke meja juga nanti...
suka servis kat sini...
pekerja tak ramai pun....
tapi masing² muka tenang je walaupun orang ramai time lunch hour *thumbs up!*


Menu kat sini pun agak banyak...
tapi semuanya menu dari Ganu lah kan...huhu~
err yang tu aku cerita next entry la yeh...
stay tuned!
babai~!  v(^__^)"






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Rozuan Ismail said...

closed on moday?erk

Aku Ibu Muda said...

harga cemana yana? murah ke? mahal ke? atau standard?

boleh terjah ni...hehe

YanaMIB said...

tggu entry sok pagi ye kak..hahaha =P

Aku Ibu Muda said...

alahaii...ko pun dh jangkit main sambung2 ke...haha

PapaComelBulat said...

lapar la pulok..huhu

diana said...

oo..kat sini yang depa buat gathering hari tu kan??

EZAN IDMA said...

cam best. kak yana sihat? baby okey?

aimie amalina said...

ganuuuuu kiteeee la akak yana rini
hehehehe

selamat ber GANU =]

Adylia Qarissa said...

eh..tutup kul 9pm...sempat lagi nak terjah ke sana...

Rtp Farra Arisha said...

it sounds great ;)) pasti menu nya pun best2 juga..:)
i can't wait to see the menu!! :D

missbby said...

tulah dah tengok kat blog bro eyriqaz dan redmummy, makanannya memang sedap, kalau dapat g sini memang kita kejar nasi kerabu..

msredcheesecake said...

Rajin cari kedai makan baru yea.... Apa menu ganu yea? suka cite makan ni... Hheee

nabilah_2908 said...

sy baru je tgk rancangan Best In The World di 8TV khamis lepas..pun cerita pasal restoran ni...

tgk dia makan...haih..terliur... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015