Oct 26, 2011

My Dear Warehouse Sale~!!



25 October - 4 November 2010



Baby & Children Products

Products Offered

Baby Carrier
Baby Pram
Baby Stroller
Children Slides
and more



Terms

Cash and Credit Cards

Time: 9am – 7pm



Location (Tel: 603 8060 0093/95)


34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong
Selangor Darul Ehsan Malaysia


Sumber::  http://www.shoppingnsales.com/2007/10/08/25-oct-4-nov-my-dear-warehouse-sales/











p/s::  by the time korang baca entry ni aku tengah sibuk shopping barang² baby..hikhikhik..tak tahu nak soping apa pun sebenarnya..tengok je lah dulu..beli mana² yang penting je dulu...berbaloi soping time sale ye dak?? =)





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Lya Colours said...

happy sopping yalss

Adylia Qarissa said...

selamat bersopim sakan yea...heheeee

mas saari said...

wah, syoknya shopping!

Aku Ibu Muda said...

tayang la apa yg dibeli tu...hehe

msredcheesecake said...

Shopping brg bby mmg best... Bakul tak penuh lagi dah beratus.... Hubby pengsan bayar.... Hhaaaa....

MamaEma said...

nak beli barang baby..elok yg penting jer...baju pun tak perlu banyak-banyak yg new born or size S..sebab baby cepat membesar...

Cik Azizah said...

selamat bershopping kak.. tapi biarlah berjimat. beli yang paling penting dulu. lambat lagi kan due. hehe

adieque alizah said...

shopping tym.. besh.. :D
slmt b'shopping.. bajet jgn lari.. hehee

mOoN said...

nak start beli preperation untuk bersalin... hehehe...

nabilah_2908 said...

oh..ni yg dikatakan dalam entri hari ni yer...

mcm mana hasil shopingan nya...lumayan..?? hehe... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015