Oct 27, 2011

Ibu Muda Yang Ramah~ =)


Ibu muda dan Yanamib...weehuu~

kali ke-2 berjumpa...

sebelum ni kak Wani pernah datang kenduri kahwin kitorang kat Bangi...

tapi tak sempat nak berborak...

sempat posing² amek gambar je...hikss~

semalam saja roger kak Wani since kitorang memang nak ke Puchong...

shopping kat My Dear warehouse sale tuuu...huhu~

bekpes roti canai sama²...*wink wink*

ramah gila akak ni tahu???

boleh jadi DJ..eh! =P

next time panjang umur, murah rezeki kita jumpa lagi ehhh...

akak kata nak open table eaa?? opsss~ v(^___^)"







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

Anum said...

nice friend

MamaEma said...

tak pernah jumpa memang dah rasa sangat keserasiannya...

Lya Colours said...

wuh kelate?
make budu la weh. nasi kerabu!

POSH76 said...

DJ la ni glam u...

mas saari said...

tak lama lagi glamourlah DJ tu...heheeee

Aku Ibu Muda said...

wei...pesal muka ahkak tembam sangat niii...ujang tak pandai amik gambar!

ahaks!

ieda said...

Dj ??

ok ape .. nie pun akak tgk yana kurus sikit :)

BeloG MTT said...

Wahhhh.. Best best ..Kalau peramah memang best lah dengar dia berceloteh :)

Syahirah said...

yeah . kak yana nampak chubby . tp still comel

laskar pelangi said...

waaaaa =) satgi dah jd dj..leh pomot blog akak r..hik3

Nyamuk Terbang said...

byk ker shoping kak
wink wink ^^

Cik Azizah said...

sebab die peramah yg die dapat jadi DJ kan. yang penting tak sombong! hikhikhik

Rtp Farra Arisha said...

is she a blogger too? yes, she seems very friendly :)

YanaMIB said...

yup she's a blogger..boleh klik kat nama kak wani tu..link directly to her blog =)

makdara TERdiva said...

kecik molek orgnya..

eh! nampak perut yana lah.. :)

putribongsu said...

nmpk kecik perut kamu...:)

nabilah_2908 said...

Yana makin comel....muka semakin berisi... :)

tak pernh kenal lak dgn blogger ni...nk singgah jap la.. :)

and....good luck tuk jadi DJ Hot FM.. :)

wahida said...

mmg teringin nak jumpa ibu muda tu...harap2 dia berjaya dlm interview tu...amin...


salam kenal..terus follow sini...

aimie amalina said...

weeee
akak ni owg kelate ke kak yan
wee
aminnnn =]

kayrul-shah said...

tak lama lagi, yana pun glamer la..dah ambik aura kak wani tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015