Oct 13, 2011

Baru Hari ni Aku Jumpa...ceh~!


Korang pernah makan waffle keluaran terbaru dari Gardenia ni???
selama ni aku tengok iklan kat tv je...
bila cari kat kedai nan adoooo!! grrr~
pergi Giant pun takde weiii...habis stok gitu...
sedap sangat lah kot asyik habis stok je kann...
tak pun pasaraya² memang tak amek stok banyak²... =.=


Tadi lepas lunch saja la singgah 7 Elevan...
nak beli makanan tambahan untuk petang karang...
bukan aku nak makan...
baby dalam prot yang nak makan...kehkehkeh~  =P
tiba² TERnampak waffle ni...
selama ni singgah 7 Eleven tak pernah nampak stok waffle...
apa lagiii..sebat laaaaa...
yang aku tahu ada banyak perisa...
tapi tadi tinggal perisa ni je...
ermm belasah la...mengidam punya pasal...=P
harga RM1.40...
Jemput makan~!  ^__^


update::
kalau ikut tekak aku sedap je rasa waffle perisa ni..
nak lagi sedap makan dengan ice cream!
serius best!  =)







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

32 comments:

missbby said...

belum ada kat pasaran lagi akak dah makan pasal jiran kerja kat gardenia..sekali bagi punyalah banyak..hehe, perisa ni tak makan lagi..yang dapat aritu vanilla dan apa eh, lupa lak..

AYuNG said...

xpenah nmpak, xpenah jumpa, dan xpenah tau pun ada wholemeal baru dr gardenia...

hehe~~nmpak sgt xtau pekembangan semasa kan...

Afikah Aziz said...

ika dh try mkn pun,mmg sedap hehe..kak yana,minggu lps ade g alamanda erk,hr rabu kot lupe la,ika ade terserempak ng kak yana n ujang tp segan nk tegur hehe,siap tgk byk2 kali btl ke kak yana ng ujang ni,nk tegur tp malu menebal jd tgk jelah heeee,sori :)

Anum said...

belum jumpa lagi

mas saari said...

pernah jumpa tapi tak pernah cuba makan... sedap tak yana??

aDisH.sHidA said...

kat umah ada je..tp tak teringin plak nak makan..sebab tau sejuk...suka wafle panas2 je..hehehe

Cik Eka said...

eka pon makan jugak benda ni..

kalau balik umah panaskan letak butter ngan madu ke jem ke sedap.
a ah banyak perisa..fresh egg,cinnamon,banana

banana rasa kek pisang

Aku Ibu Muda said...

akak a rasa yg blueberry & choclate...kat 7E je kot yg senang dapat

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

tak jumpa lg....nnti dh rs bgtau rasanya ek huhuhu

Cik Azizah said...

ada kata tak sedap kak. kena tambah lagi perisa lain. perisa sedia ada tu tak sedap..huhuhu

YanaMIB said...

perisa ni sedap je..kalau ikut tekak saya lah kan =)

farra8979 said...

ada perisa yang sedap and ada perisa yang biasa2 je la kut...

nabilah_2908 said...

jumpa gak mende alah ni kat Giant semalam..

tp tak beli lagi...

mcm mana sedap ke...?

kalau sy beli..harus masuk dalam oven kasi rangup...baru best... :)

Isteri Encek Bard said...

tak berapa minat la yana.. ghiihi

Lya Colours said...

aku x pernah jumpa lagi kot waffle ni. manjang p 7E xde je.nyampahss

mEiZ SHA said...

semalam nampak sorang brader ni mkn dlm lrt..cam sedap je..:)

Cik Cammy Lia said...

sy pon beli gak td..1st time try mkn..tp bg sy..xsedap pon. wahwahwah..perisa yg awk mkn sm ngan sy beli ni :-(

kakchik@ella said...

KC dgn Aiman pun suka. Sokmo beli 1 peket je pastu berebut makan. Hihihi.

MiMiEy :) said...

mimi dah lama makan waffle ni.
itu pun ayah mimi yg belikan.
mmg sedap pon waffle ni

diana said...

tak sesuai dengan tekak akak sebab memang tak sedap...
maisara la nak sangt..
bila beli dia pun tak pandang...

Ujang9897 said...

gua tak mkn..gua vegeterian...*tiba2

Mira Amirudin said...

seriously tak pernah nampak waffle tu...tapi kan,lagi sedap kalau wife sendiri yang buat.tak yah duk cari kat giant ke,kat supermarket mana2 ke...;) stuju?

Woofer Storm said...

selalu nampak kat 7eleven puchong n giant ni..tapi tak pernah beli pun,coz tak tahu sedap ke tak..hehe

dah mengidam ea sis??ehhe

Kathy Tuah said...

jeles2..kat kuching lagi lah payah nk mencarik..cis!

cik pulau said...

errkkk..
apsal tak penah jumpa lagi ekk..
hamboii.. pedalaman benor umah cik pulau yer. hahaha

eyjalukman said...

tp klu kita mkn hritu tak sedap sngt . mcm muak plak . huhu

Rozuan Ismail said...

tadi singgah 7e dekat seksyen 1 bangi. ada nampak roti ni tapi tak teringin lagi nak beli

msredcheesecake said...

Kalau makan dgn coklat dip... Yummy...

msredcheesecake said...

Kalau makan dgn coklat dip... Yummy...

GoJeS said...

waweeeee....cm best jek..nkc ari jugak la..apsl mcm xtau jek psl waffle ni..ish3...

mynameismy said...

erk..
baru tau hehe

BENA said...

mama zra je makan . zra tengok jer . sebab kering gtu jee wafle. cam tak meliurkan. ahahahaha ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015