Oct 29, 2011

Menu Wajib Bila ke IKEA


okfos lah dorang punya meatball yang femes ames tuhh...huhu~

semalam ada meeting kat Plaza tol, DUKE...

habis meeting pukul 4.15pm gitu...

lepas tu macam dah agak dekat je nak menghala ke IKEA...hikss..

kalau dah namanya PEREMPUAN, pantang ada peluang shopping pasti takkan dilepaskan!

siapa sokong sila korek idung sekarang! miahahahaha~  v(^___^)"





masa beratur nak order meatball mata aku asyik menjeling blueberry muffin nih....

serius menggiurkan...

dah nama pun mak bunting...

kalau dah teringin tu layankan ajeeee...kehkehkeh~

tak hengat berapa ringgit satu...

rasanya RM3...rasanya lahhhh~  

tapi sangat berbaloi beb!

sedap gilerrrrrr kotttttt...aishhh~

lain kali pergi IKEA memang kena amek sebijik muffin nih...nyum~ nyum~  ^__^

aku siap beli meatball yang frozen lagi tahu?? weehuu~

tapi belum goreng lagi...

perap je dalam peti ais...

tunggu mood nak makan datang baru rasmikan...hakss~   =P

eh korang sokong negeri mana piala Malaysia finale malam ni??

aku sokong Negeri Sembilan...weeeee~

hoben jang hoben~

*macam lah aku nak tengok bola malam ni...silap-silap aku tidur je...ngahahaha~*

v(^__^)







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

♥ MS ♥ said...

ah, tiiiiiiiiidak!!!!!!!!!!!!!!!!! lapar --"

Aisy Nasiha said...

wah...meatball is also my favourite.... slalu order ni kalau gi IKEA

mas saari said...

waaaaa...dah lama tak makan meatball ikea yg sedap ni! terliur dah..


akak pun sokong N9 walaupun orang Pahang! heheheee

Mr feckry said...

gua, cam terpakse je sokong terenganu

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaa
akak ni buat sy terliur
hehehe
penah mkn sekali jek
almaklum sabah x de ikea
hehehe

akak x makan kek daim ke
sedap gak kan
hehehee

Rozuan Ismail said...

meatball IKEA memang terbaik

deqnoor said...

baru sebut2 dgn cousin tadi, DN teringin nak makan meatball ikea. Tahu2 yana dah pergi dulu. Huhu...

BlueiceButterfly said...

~wah..buat perut berbunyi nie..hehe :p

Rtp Farra Arisha said...

meatball ikea nampak sungguh menyelerakan..nomnomnom :D

Juliet_iRa~" said...

suka gak meatball tu!

heee..

tp xleh mkn byk sekaligus..muak..huuuu

Lya Colours said...

buat sendiri je meatball sebab melaka mana dtgkan ikea, mak kiah ada la. haha

Cik Eka said...

dehh lapo lah akak..hehehe

J.M.R said...

mula-mula tgk meatball tu, dah terliur..

bila baca tentang N9 vs TRg..trus ilang selera..hahhaha

Liyana said...

yeay! n9 menang! yahuu! :D

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

mmg berbaloi..

Finaz Jaafar said...

hari tu kte gi IKEA mmg simpan angan2 nak melantak benda tu la..jakun sampai update dlm blog..hahaha

nabilah_2908 said...

meatball ni mmg fames eh..sana sini org dok cite... ;)