Mar 31, 2011

McDonald Punya Pasal, Aku Masuk Opis Lambat !! grr~


Keranamu BIG BREAKFAST, ku sanggup beratur sampai sejam...!! gila!! hahaha...semalam aku terjah McDonald, Bangi tak ramai orang pun...apesal hari ni penuh??!! grrr~   korang baru tahu ke pasal kupon RM5 tu?? oh rugi la siapa yang baru tahu tu kan...lalalalalala~ 


Ada tiga orang kawan aku call pagi tadi tanya pasal kupon promo tuh...


kawan 1::  eh yana, boleh eh nak print je kupon tu?? photostat?? bukan dia kata nak original ke??

kawan 2::  yana, camne ek nak redeem kupon tu?? beli je apa² rm5 then tunjuk je kupon tu eh??

kawan 3::  oit yana! kalau guna kupon boleh beli tapau tak?? drive thru ke??


waduh! waduh! kawan²ku....apesal dah last day baru nak call?? isk isk~    korang tak baca blog aku ke weh?? bahahaha  =P





 beratur sampai ke luar pintu...dem! =__=




dalam blog dak encem letak gambar aku beratur kan...HAH! ni lah kerja dia time aku tengah beratur tu...hampeh kan?? (-_-")




Majoriti orang bekerja yang datang...eh bos korang tak marah ke?? bos ai takde...pi Dubai...wehuu~  v(^^,)"


Lain kali kalau orang dah bagi tahu pasal promotion tu cepat² la rebut peluang ye...tak kisah la promotion apa pun...jangan tunggu last minute...kalau tak dapat kan dah rugi...mengidam je nanti...heee~


peace! v(^__^)



29 comments:

iLa suHaiLa said...

hik2..snggup beratur 1 jam tpi berbaloi boleh mkn..

yatie's EPISODE said...

KAHKAH. UJANG DURHAKA DGN SIS! DIA DUDUK, SIS BERATOR. KITA TUKAR DIA JADIK KATAK! HIKHIK

PEGI MEKDI PKNS BANGI EH? HUWAA. NAK IKOTT! T_T

Nisa' Pasir Gudang said...

tu la kan..sape soh tak baca n3 yana kan dah ketinggalan bas..

Melati said...

laaa i baru tau ;'(

mOoN said...

sangat hampeh ---> ujang....

Lya Colours said...

fuhh sanggup ko line up sampai sejam
kalo aku x kuasa la
rela beli nasi lemak sambal paru lagi stone

lalink7 said...

psangan nie nanti mekdi suruh jadi duta dia la..24jm mekdi..hehehhe..

nasib dah abes rini..hehehe..

putribongsu said...

waaaa da lama tak lalu sini...dah cantek da header tu..hehehehe...kite pon suka mekdi. kenyang sgt!

Akmal Ezzah Alias said...

hahah hebat betol!

::p0t pEt iLa:: said...

sekali sekala masuk opis lmbat xpe..jnji kenyang mcD ;p

mynameismy said...

hehe.
My sempat merasa sekali je isk

Isteri Yang Comel said...

SANGGUP MCD RM5 PUNYE PASAL.. YANA NGAN UJANG ASIK MCD JER.. IEB DAH TERINGIN MAKAN MCD. HIHIHI

d_tieah said...

Adoi.. Kalo dah bea=ratur panjang camtu memang kenyang lah bila sampai turn.. Ngee :)

Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9

Fadzillah Kamarudin said...

dah melepas...
hubby tak bawak p pun...
xpa...
weekends ni dera dia...
suh dia blanja jugak...

Ujang9897 said...

wahahahahah..

bengong..bila lu amik gambar gua yg macho ni...grrrr

diana said...

sejam.???
tudia...
mcD punye pasal..
kalau akak idak leeeee...:p

Qaseh dalia adelia said...

ujang gila trafiq haha..

ieda said...

haaa amik penangan free punya mcD .. x sanggup akak .. biarlah beli huhuhu

mauu sakit lutut tuu nanti L:))

efa said...

tudia sangup beratur 1 jam haish naya tak sanggup huhu..

sissyira said...

salam

hah...samalah kat jj bukit raja tadi,,,pelik lak fikir, diaorg ni x kerje ke...huhu

hanim azhari said...

ppeergghh ketaq lutut nk berator..hahaha

EzSyA said...

perghhhhhhh~giler ramaila yg berator!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

bagus lah korang ni..siap berlink2 gamabr nye..hihi..

su cop tu kat belakang envelop..kecik je..so tak ganggu kawasan nak tulis alamat kat depan

shah-kayrul said...

sian Yana jadik mangsa ujang.....

Hazrina Erin said...

McD bangi~ kenal sgt tempat tu..hehe :P

Hanis Azla said...

akak pun lambat pagi td gara2 sangkut kat mc d he..he.. tak larat beratur kat dlm, keluar pulak drive thru.. kupon oh kupon.. ha..ha..

niesz said...

wah!sempat lg menyinggah yer..heee...

MiSzy DiaN said...

ooh ahahaha..
nasib sempat merasa set breakfast mcd tp bkn free laa.. ehehehe..
skali yg beratur tu sumanya cina.. aik??
ehehehee

lionteen said...

terlepas sudah. uwrghhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015