Mar 18, 2011

McDonald's Breakfast Promotion!!



Ini lah breakfast aku tadi...yeehaaaa! sampai sakit prot bantai big breakfast...jarang amek breakfast, sekali melantak BIG breakfast tros! burrppppp! Alhamdulillah~  (^^,)

Promosi ni sampai 31 March je...korang print je lah kupon yang aku tepek ni...kupon fotostat pun dorang terima ye...just potong keratan yang bawah tu...

Korang beli minimum RM5 then akan dapat FREE 2 big breakfast...TAK TERMASUK air ye...so suggestion aku, korang beli je air kopi/teh 2 cawan...harga air pun dah lebih RM5...dah boleh dapat 2 big breakfast for free...jimat kan?? hari² breakfast McDonald! haha~  =P

Breakfastku hari ni ditaja oleh syarikat tempat aku bekerja...aku beli guna duit aku sendiri tadi...tapi boleh claim...phewww...terbaekkk!!  ^_^

Korang breakfast apa tadi?? cer cite...cer cite  *apahal tah aku pun terpengaruh dengan ayat Hussin..grrr~*



42 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

ADUUUUHHH...dah lame tak mkn mcd ni

bizzonline said...

boleh print je yana ek?
kang kate kupon tipu plak..hehe..
tp berbaloi2 kan..

y u y u Z u l a i k h a said...

SAYE MAKAN NASI LEMAKKKKKK t_t

y u y u Z u l a i k h a said...

SAYE MAKAN NASI LEMAKKKKKK t_t

y u y u Z u l a i k h a said...

SAYE MAKAN NASI LEMAKKKKKK t_t

coffeesess said...

warghh..best nyew makan McD.. kalau dekat Tawau, Sabah McD takde, tp dekat Kota Kinabalu adelah..cian..

hanim azhari said...

arini makan mee goreng ~lalaala~ hehehe

YanaMIB said...

@bizzonline:: nak fotostat pn bley..dorg mmg trime =)

AMMAR YASIR said...

nak jugak nak jugak

::p0t pEt iLa:: said...

makan roti 60sen je td..wah sedapnye!!!

sahromnasrudin said...

lame sungguh tak rasa penangan Mc D nie

Miss Ran said...

kite makan bnde sme..ramai kat mcd td..

adek sy beli set penkek dan air...

tak leh telan pulak=)

tekak nak makan ayam gorg mekdi je

Lya Colours said...

aku bf nasi lemak singget sebungkus

Finaz Jaafar said...

da lme tak bekpes kat Mcd..
rini mkn roti telur dan teh ais jeh..

Cikziee said...

Kupon dah ade..Tapi mse nak g 2 xde lak..biase la bgus sharp2 g kje mne nak sempat kan..haha

Prince Halilintar said...

yummy..sedapnya..prince bawa bekal tadi..makan bihun goreng dan telur mate je, pastu air wat kat pantri kat ofis..hehe

liyana said...

makan mihun goreng pagi tadi! :D

mynameismy said...

dekat dalam star pun ade byk!;)
yummy2!
eh yana, tp yg free tu dpt skali dgn air tak?
*tp belum try pn lagi hehe

YanaMIB said...

@mynameismy:: kn ada tulis tu, TAK TERMASUK air =)

mynameismy said...

erk... oke..;P

*saje nk manje2 suh u jwb..;P

mynameismy said...

eh bydwy tenks folo!!!!! shuke sgt!!!;*

YanaMIB said...

@mynameismy:: cis cis cis~

d_tieah said...

Ngee :) Best2.. Aku breakfast cucur je pagi tadi.. Emak aku buat.. Sedap sebab pagi tadi hujan makan cucur panas2 dengan teh o'.. Bahagianye.. Hahahaha..


Entry Terbaru : Jom Terbang Bersama Air Asia Dengan Hanya RM25 ; Terima Kasih Nuffnang

Amy Syaquena said...

Amy breakfast roti je..sedap breakfast yana hari nie..

putribongsu said...

haaa mmg mmg...esok baru nak pegi...weekdays mmg tak sempat. so weekend ni bantai mcd dari kol 4pg - 11pg sampai muntah :)

bagus entri ni

marish sha said...

dekat star pun ade ?
eh nak lah kalau dah free
nak nak

YanaMIB said...

@marish sha:: nk print trus yg sy bg ni pn boleh..dh byk dh senior staff sy print kupon ni..haha ^_^

Tasha said...

best..... I dah lama tak breakfst McD. hari ni pun tak de b'fast sebab terus lunch

Tasha said...

best..... I dah lama tak breakfst McD. hari ni pun tak de b'fast sebab terus lunch

diana said...

boleh print ke??
hehhe...
akak nak!!

diana said...

boleh print ke??
hehhe...
akak nak!!

FariehanIbrahim [LBC] said...

comel pom bekpes ngn mcD pagi tdi tapi... dlm mimpi! heh! ;PP

nk amek gmbr then pegi cuci, bagi sekeping gmbr real. dyeorg boley trime tak agk2? haha!

marish sha said...

dah beli star ,
semangat nak coupon 2 .
tapi belum tgk
hope ade

marish sha said...
This comment has been removed by the author.
marish sha said...
This comment has been removed by the author.
makdara TERdiva said...

pergh!!! lepas makan kompom nak tido.. :)

marish sha said...

dalam star sha beli takde ,
sedeh :(

YanaMIB said...

@marish sha:: print je lah gbr yg ai tepek tu..black and white pn xpe =)

marish sha said...

betul ke takpe ?
takut dea tak mau terima nanti

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah sedapnya mcd...
dah lama tak breakfest dekat mcd...
hari nie OE sarapan roti sandwich je..
hehhe...
(n_n)

YanaMIB said...

@marish sha:: pg tadi ai bli oke je...drive through lagi..print dari tenet je =)

putri noor syamimi said...

dia kata only ORIGINAL coupon will be accepted. T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015