Mar 30, 2011

Aku Terlupa Letak Widget Followers Ghopenye (-_-")


Pelik gak aku baca message budak ni...takkan lah dia tak reti nak scroll down kan cari widget followers...sekali bila aku tengok betul² bahagian sidebar memang takde daaaaaa widget followers...adeh la...patutlah followers aku tak bertambah sejak minggu lepas!!! dem! dem! =__=






Baiklah cik sitinurfaezah...saya dah letakkan widget followers betul² di bawah widget banner...oh sila lah follow saya dengan kadar segera!! miahahaha  =P


erm jap lagi nak story pasal malam tadi..walaupun dak encem dah cerita kat blog dia...tapi aku nak jugak cerita..! taknak kalah yu! v(^___^)"







p/s::

** hal dewan dah settle...phewww...


** hal gaji masih belum tahu keputusannya...adoiii...penantian itu satu penyeksaan  T__T





21 comments:

areteacar said...

FOLLOW DAH! FOLLOWER KE 1108 :)

Dayana AZ said...

alaa syg nye kak yana.. hmm :) xpe2 pasni da sng da org nk follow..

diana said...

eh!!akak dah follow ke blom blog yana ni ye??
hehhhe

Sunah Mohammad said...

wahhhhhhhhhhh!!! da bertukaq!!!! cantekkkkkkk!!!

Hazrina Erin said...

kak yana excited dgn template baru smpai lupe letak widget follower..sian org yg nak follow blog akak ^^

FariehanIbrahim [LBC] said...

ahahaa..
bley plak terlupa ltak.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Nasib baik kite da follow dulu dah...^_^

MamaEma said...

tulh..pelik jugak masuk hari tu tak ada tempat nak follow..

sekarang dah ada..akak follow...salam kenalan...

mynameismy said...

buat kat dewan mne?
rsnye tak tahu lg address. nnti bg ye. klu tade aral nk gk singgah..^_^

b a m b a m ' s said...

header lawaaaaa~!! :P

AngahSayang2314 said...

lama dah angah 4llow hehehe

Prince Halilintar said...

lps ni semakin ramai la yg follow tu..hehe

mahirahnazlim said...

1114 :) eh apsal shoutbox access not allowed hurmm

efa said...

wakaka lpa letak widget follow lak huhu erk lawa la header dya menunggu cerita pasal mlm td mcm kt blog ujang tu hehe letop jmpa maria elena wiwit hehe

Ujang9897 said...

pergh.!!!!!!

ikt jadi redmummy tadi..hahaa

Intan said...

Macam mana lak leh hilang widget tu ye yana :D

Tak kisah lah coz kak intan is ur follower number 1117 ;)

YanaMIB said...

@Intan:: sbb edit² template..lupa nk letak blk =)

noraim said...

dah lama follow akak. hihi.

dah lain kan blog akak. lama nya x BW. huhu.

mR.sYaH said...

wow! marvellous!

yatie's EPISODE said...

HEKHEK. KELAKAR LAH SIS YANA NIH. TAK PERASAN TANG TU KANN. ^^

lalink7 said...

duit-duit di manakau duittttt...memang pasal duit boleh peningkan kepala oooooo..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015