Mar 21, 2011

Entry Awak Memang Panas!


Weekend lepas ai memang sibuk...meeting dengan cikgu Shida untuk distribute kad kahwin kat orang Parit *masalahnya rumah cikgu Shida pun kau tak tahu...kahkahkah!*  dah malam baru sempat jenguk blog kesayangan lalu TERbaca komen seperti di atas...laju-laju klik...cari di manakah entry berkenaan...




oh beliau join segmen bro Ben...gila terharu aku baca entry beliau...isk isk  *entry penuh sila klik SINI...*  sampai hari ni tak habis lagi rasa vangga...kehkehkeh~


Selama ni aku ber-blogging memang syok sendiri tahap dewa...tiba² dapat tau ada feminat yang serius membaca segala penulisan aku...WAH WAH WESS!  letih urat² hidung aku dikembang kempiskan selama 8 minit!! hinssfff~ hinnssffff~




Siap ada soalan² lagi untuk aku...huhu~  cekidaut my answer!  ^_^






1) Apa hobi kak Yana??
Makan...makan...blogging...shopping... *faham² je lah kenapa 'makan' kena tulis dua kali...huhuhu~  =P*


2)  Camne akak maintain relax je tiap kali tunang akak  cakap pasal Heliza??
Siapa kata akak maintain?? habis lebam tangan kaki dia kena cubit tau...oke fakta lebam tu sekadar penyedap ayat...lalala~


3) Akak kuat jealous tak??
SANGAT KUAT ye...hahaha...beware gadis-gadis di luar sana...kalau takmo kena bako sila jangan gedik terlebih dengan dak encem ai...sila cari dak encem sendiri...pfftttt...garang tak ayat tu?? haaaa tau takutttttt~  =P


4)  Macam mana akak pengaruh tunang akak buat blog??
erm erm..entah la..dia yang mudah TERpengaruh dengan akak sebenarnya...bahahahaha~  =P


5)  Macam mana akak cari masa untuk singgah balik blogger yang komen blog akak??
Time takde kerja sangat akak balas la kunjungan kawan² blogger lain...kalau busy akak bagi flying kiss je...huhuhu~  (^^,)











~ Inilah feminat aku yang comel..well kalau dah nama "yana" tu memang comel lah kan *eh terpuji diri sendiri...kahkahkah...larikkkkk~*  =P



Nama: Dayana Aqilah Zahari

Tarikh lahir: 20 Sep 1993

Tempat lahir: Melaka

Asal: Selangor sebab dari kecik memang dok Selangor..lahir je kat melaka [eh sama macam akak la..akak lahir kat Negeri Sembilan...tapi tok nenek semua orang KL/Selangor...huhu~]

Hobi: Blogging, surf internet tengok² teknologi baru

Tahun start blogging: 2007

URL blog: http://herstoriie.blogspot.com

Kerja or still study: tengah tunggu result SPM rabu ni! kalau layak, nak amek actuarial science kat UK dengan MARA  *all the best to you my dear*

Status: Single but not available  =P



Terima kasih sebab sudi jadi follower tegar blog Life 101...terus rasa semangat nak hasilkan entry² yang lebih menarik akan datang...weeee~  jum ramai² terjah blog beliau...mana tahu korang pula akan jadi peminat tegar Dayana...hihi~


[klik sini]


31 comments:

hanim azhari said...

eh..dayana pon nk amek result jugak..same la kite ye..sis yana kuat jles rupenye..hahaha kantoi2

iLa suHaiLa said...

bgusnye nye..thniah!psti rmai lg pemint dlm diam2 nie.. mst jeles plak si Ujang tuuu..haha
(^_^)

apezs shah said...

salam

perghh bagusnya..
tahniah2..:)

Isteri Yang Comel said...

wah yana ada peminat, ieb pun suka baca belog yana, sebab yana selalu wat entry kesedaran dan memperingati

mynameismy said...

da bce da entry dak ni sbtu hrtu hehe

Dayana AZ said...

hehe :P thanks kak yana :), kte nk g bank nih, balik kang ni print screen entry ni :D!

Prince Halilintar said...

dah ade peminat fanatik ni..kene jaga elok2..hehe..tetamu vvip utk dia..

Dayana AZ said...

haa kak yana thanks taw sudi jwb s0ln2 tu :P hik3,

d_tieah said...

Chewahhh.. Hahaha.. Meletup kau.. Giler tak kan.. Ngee :)


Entry Terbaru : DUN Sarawak Dibubar Hari Ini

♕ Mr.IX ♂ said...

terasa terharu skali klu ada org kagum blog kiter kan...huhu

Salam Blogwalking dari terengganu blogger!! ^__^V
Latest Entry :
1.Tutorial tambah jumlah komen tipu-tipu..
2. Download Angry Birds for PC. Jom Lastik Babi !!!

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghh! de peminat lar dia..
auwww, bangga btoi! keh3x

eh, I pom peminat kamu jua! weee (^^)v

ct odah said...

wah glamer kau nyah...seri pngntin ke ape..haha

qyqa said...

bikin panas betul.. hahahaha
seronoknya ada org admire hehehe

niesz said...

wah, sis dah ade peminat sendiri ni, hee...tp mmg betul pun, niesz pun suke jenguk blog sis..best2!

Nadia Mashuri said...

caya lah kak yana..
hehee..

man yusoef said...

ujang tu mmg relax cam tak de tunang jek...hahaha...bantai jek yana..hehe

Ujang9897 said...

wei...gua buat entri khas utk lu..

takde pun entri penghargaan...derm..!

POSH76 said...

kelass ada peminat tegar...sis pun admire gak hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kiter pun shuke bace belog kak ctliyana86 nih....hehehhee

(^^,)❤..

qemaishak said...

hehe best kan dunia blog ni..
semoga yana dipermudahkan segala urusan.

echah mashuri said...

perghhhh...terbaik ah. :)

diana said...

gelemer gitu...
sila bangga!!
heheh

Anati Soki said...

de pminat setia.. ualalalalal. best best best

meo188 said...

wah... hi dayana :D

Sham said...

waa boleh buat rekod tu...kembang idung selama 8 minit berturut2...!hebat hebat...

Cempaka R.Minta said...

hii cempaka datang

DuniakuAbstrak said...

ha ha ha ha ha

feeLing artis nampak

lalink7 said...

wahhhh pemesssssssss la yanaa..hehehhe..memang hebatt ade peminatt dalam diam2..hehehe

ai pun peminut yu..leh gitue? hehehe

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

glamer ni...

Ct Arina said...

pehhhh ade fan r! femes da life 101. ape cite dsebalik life 101? kenape 101?? ce cite ce cite ;D

eyjalukman said...

bru perasan entry dayana nihh . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015