Mar 20, 2011

"GIVEAWAY KERJASAMA ANATISOKI & MFS"




Giveaway anjuran bakal cikgu Anati Soki dan pasangan...ecehh...klik gambar untuk ke blog penganjur...macam biasa aku malas nak copy syarat²...kehkehkeh~  =P


Pemenang akan dipilih secara rawak dan hadiah adalah imported dari Turki...phewww...ada juga hadiah saguhati...tapi buatan Malaysia lah...huhuhu~


3 orang mangsa tag yang akan berkongsi hadiah dengan aku jika mereka menang...lalala~

1) dak encem

2)  tieah   [suka tak aku tag ko ni?? hahahaha~]

3) apesz shah



Tarikh tutup::  31 March


Ada seminggu lebih je lagi...sila jangan malas untuk join...tak susah pon!  good luck!! ^_^




9 comments:

Dayana AZ said...

menempel jap kat sini :

haa kak yana :) akk bce jugak akhirnye hik3 .. terharu kte :P.
hee, kte mmg minat bce blog akk.. hehe segan plak... thanks kak :) kte follower yg ikhlas je, sje nk akk tau ada org support akk blogging oke!

diana said...

akak pun ikhlas follow yana..
hehheheh...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

blog ni sekarang dah ramai pengikut sampai 1051

taufiq helios said...

aha! kalu tak kena tag tapi rasa cam rajin pulak nk join. ehe

meo said...

murah rezeki... :D

Mr. Swift said...

okey ni mmg takde kene mengene dengan entri ni, but nak komen jugak. sebab macam xtau nak sampaikan ucapan kat mane.


*SELAMAT KE JINJANG PELAMIN!
~Take care Ujang tau. haha. ;p
*sweet gila korang. PEACE!
~it makes me jealous, sikit. ahaha. ;p

arep_lockermonth said...

gud luck k~

d_tieah said...

Alaaaaaaaa.. Ni bukan contest.. Hahaha.. Ini GA.. Tak kan kau tak tahu yang aku ni tak minat join GA.. Ngee :)
Btw, thanx owh..

Entry Terbaru : DUN Sarawak Dibubar Hari Ini

YanaMIB said...

@d_tieah:: ooo yeke..haha..mana aku tau..eh entry seblom ni contest..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015