Mar 30, 2011

McDonald's Promotion Masih Hangat !!

Ingat tak dalam entry lepas aku ada cerita pasal McDonald's promo dengan hanya RM5 yang bakal tamat tempoh 31 March, Khamis ni??? *cuba baca dalam satu nafas!*  kalau tak ingat sila klik SINI~







Bila check keywords Nuffnang, tu diaaaa ramai gila orang search pasal McDonald's promo... yang ni keywords sepanjang minggu lepas ye...wallaaa...oh aku TERbuat tajuk SEO ghopenye...patutlah semua masuk blog aku je...bahahaha  =P







Aku pun taknak kalah tau...print kupon banyak²...guna printer opis...bos marah??  eh bos print lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii banyak!! kah kah kah~  v(^___^)"


Hari ni aku masuk kerja lambat...so dapat lah guna kupon McDonald, melantak big breakfast sorang²...wuii jangan ingat orang kurus tak kuat makan...stamina beb! huhuhu~  


Aku amek half day hari ni sebab nak bawa makcik aku pi tengok dewan...dia nak tengok la keadaan dewan tu, macam mana nak susun² kerusi meja, arch, red carpet, PA system, buffet table segala time kenduri nanti...So pagi ni tak dapat nak blogwalking...ni pun entry autopublish je....c-ya after lunch oke! papai! ♥  (^^,)



22 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

kaaakk.. nak mekdi ^^

qyqa said...

tolong binakan mekdi kat grik satu..haha

cik lya said...

wow..esok las day laaa

Winnie Bunny said...

cam mana cara nk guna kupon ni?memang boleh kew klu print jew?dia terima juga?

hanim azhari said...

waaaa..srnoknye bekfes mekdi ;)

azureEn said...

esok last! jom laa cik yana blanje sy ;P

Ujang9897 said...

tak elok la wei mkn MCD....!!!!!!!!!!!

norhazrina said...

sokong ujang!!tak elok makan mcd! hehehhee :P

FariehanIbrahim [LBC] said...

nak kupon sini 10!
esk da kn abes..grrr~

Prince Halilintar said...

byknya print kupon mcd..tiap2 ari bkfast mcd ke yana??hehe

Azhar85 said...

entry yang menjilat jari di mc'd...hahaha....

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

bile nak belanje su..hihi

lalink7 said...

yanaa...sila makan banyak2 yeee..tue harapan menggunung dari ujang kan?? kalau gemoks skit mesti lagi cun wooooooooo...tp skang dah ckup cun dah...heheheh

=)) lapo mekdi..tue jbwod dtg..hehehe

nabilah_2908 said...

hoho..bestnya...

ala..McD jauh ler dari sini....kalau dekat best gak buat kenduri McD pagi2..hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE IS A WORD

mEiZ SHA said...

hehehe
kang x muat bj kawen kang yana...:)

YanaMIB said...

@Winnie Bunny:: boleh yang..jgn risau sgt ye..=)

diana said...

wah..
dah bermain dengan SEO ni..
hahah

efa said...

waah bestnya mcd hehe

yatie's EPISODE said...

MEKDI IDAMAN KALBU DAN TEKAK BERSERTA JIWA RAGA KUHHH ^^

niesz said...

waaa....mcmane nk dpt tajuk SEO tu ek..heeee..

Dayana AZ said...

haha kak yana! SEO tuhh :P

liyana said...

x berpeluang nk makan mekdi free. kadar beratur panjang adalah sgt tinggi.. tension!!! hohooho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015