Mar 25, 2011

Life 101 Berwajah Baru (^__^)

woiiiitttt dah petang² baru dapat online...bukan sebab busy! bukan juga sebab malas !! tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oh line MAXIS BUAT HALLLLLL!!! grrrrr~   dari pagi melopong je lah aku dalam opis ni...mana ada kerja nak buat...semua dah siap!!! grrr grrr~


oke fine! lagi 2 jam nak balik baru dapat tengok blog yang dah bertukar template...isk isk...tak sempat nak rasmikan template baru tau  T__T





Goodbye kepada header dan template lama...wuiii 1st time tau ai buat header sendiri...guna adobe photoshop yu!! kah kah kah~   lepas header dah siap sampai sekarang tak usik dah photoshop...lalala~









HELLO to header dan template baru!! header kali ni BUKAN aku yang buat...hahaha...muchas gracias to Mizz Su...kalau dibandingkan dengan header lama memang beliau punya jauhhhhhh lebih cantik...wewiiitttt~   Su kata ni kira hadiah kahwin...ish takmo! takmo! nak jugak hadiah lain...lalalalalala  *terus su taknak datang kenduri aku fadan muka  v(^__^)" *


Template yang comel lagi bombastik sampai semua orang tak sanggup nak tekan butang pangkah kat atas nunnn sebab seronok sangat tengok warna template yang WAH WAH WESS telah direka sendiri oleh Cik Bulat...beliau tidak bulat seperti yang disangkakan  (-_-")


Thanks babe!! sangat cantik!! dak encem suruh ai jadi cerewet tapi ai rasa tak perlu kut...hahaha...ai lebih suka belajar sendiri...kalau tak faham kita message je kat FB ye CB...^_^


Terima kasih juga atas puji-pujian anda terhadap template baru saya yang sememang nya cantik..korang tak cakap pun ai memang dah tahu cantik...lalalalala *pitam!*   kalau uols uols mahukan puji-pujian seperti yang saya dapat, sila roger CIK BULAT...korang mintak je template apa yang korang minat...harga boleh dirunding !! kacang putih je buat template katanya  *oke fakta kacang putih tu aku reka sendiri...huhu~*


Sekarang aku mahu blogwalking...roger and out!!  v(^^,)


34 comments:

Tasha said...

wajah bakal isteri and tak lama lagi wajah isteri...... cantik wajah baru ni...... segar dan ceria

Miss Ran said...

suka header yana

chantekkkk

mood darah manis la katekan

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

pandai la cik bulat wat,,suke2..comel sgt..

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhh! lawooooo! tapi namapka udohh bila dah nyah ujang tu ade! hahahh!

nabilah_2908 said...

wah...sampai 2 org makeover blog Yana..best nya..!! :)

tp...mmg cantik... :)

Hazrina Erin said...

comel comel! kaler pink~header persediaan sebelum status bertukar menjadi milik ujang! cantik~tak tipu!^^

Finaz Jaafar said...

mmg jeles tgk wajah baru life101

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : wah!!! dah cun blog yu ni!!! ujang tukar, yu pun tukar!!! gud lah...ai laik it..ye lah, kadam² tu busan jugak kalo ngadap menda sama je kan? nak lah jugak perubahan sekali skala...('',)

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry ".:.Mencari Sesuatu Di Mid Valley.:."
2.New Entry ".:.TERHARU & MENGHARGAI.:."

Prince Halilintar said...

smart header tu..xlame lagi tukar header pakai baju kawin plak..haha

lalink7 said...

wahh jelesnyeee misz sue yg buatkan ptut la cantek..memang mengikut cita rasa... =))

makdara TERdiva said...

wah!wah!wah!
cantik!

tp MDT tak terer photoshop..uhuk3x

Ujang9897 said...

bongok betul komen YUYU tu...grr..!!1


wei CIk bulat buat ek..patut la burok...

wahahahahah


argh..!! blog gua lagi cun la..=)

mOoN said...

sal pe ea tgk kat header tu ujang nmpk cam Toi Af7? uhuk!! ke salah? ngee~

YanaMIB said...

@mOoN:: toi?? eww jauh beza tuuu..isk isk~

Encik Suami said...

Wah..santeknye header.

Entri Terkini

1) MANA NIE

hanim azhari said...

waaaaa...shantek2 ;)

Lya Colours said...

sangatttt sukaaaa wajah baru blog anda !
like like like

Rinna said...

Wahh curlast laa header baru Yana.. cun woo.. bestnyaa dah dpt hadiah kawin yer.. :)

*luv Syahnia* said...

cute gilo pic pre wed tu
comel je korg bdua ;)

tahniah taw..
nak jd wife org dah..hihi

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! Cantiknya

Un Phat Lee said...

gua punyer tak pernah tukar pun.hahadoi.

❤ C!K MAZ's❤ said...

teringin nak header comei2 camtu hehe...

memang cute cam tuannya...^_^

azureEn said...

cantek! rase mcm nk tukr header jugak lah ^^

nama.aku.lynn said...

manyak chanteekkk!like like!:D

mie said...

wow!!
menarik tu..
heheheee

niesz said...

wah!so sweet la header ni..suke tgk. :)

mynameismy said...

heheh...
comel2...;P

BENA said...

wah wah wesss tu tak menahannnn . HAHAHAHA :)

Tasha said...

new entry plz~ plz la..... plz.....

♥sophie♥ said...

hee,, jeles tgk header tu,, haha,, cantek kak yana ! :)

diana said...

paling suka tengok header..:)

Ct Arina said...

gile cantik ah yana! nak jugakkkkk T_T

shah-kayrul said...

ceria betul header baru yana nie

darxniq said...

arghhhh....kalau nk jeles boleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015