Mar 22, 2011

Lokasi Kursus Pra-Perkahwinan

Hari tu ada 3 orang kawan aku tanya pasal tempat untuk attend kursus kahwin...dorang nak cari yang tak mengantuk dan ada makanan yang sedap....hahaha~    Tapi aku rasa majoriti lokasi kursus kahwin, penceramah² yang bertugas tak boring lah...semua best² belaka...siapa tak setuju sila terjun sungai Kelang sekarang! =P


Hari ni aku nak share 4 lokasi kursus kahwin beserta nombor telefon sekitar Lembah Kelang...sebagai rujukan orang ramai...ni pun cousin aku yang emel...thanks Iza! ^_^




Lokasi 1




BANGUNAN LPPKN BERHAMPIRAN HOTEL QUALITY, PERTAMA KOMPLEKS, MEDAN MARA, SOGO, KUALA LUMPUR (JAWI, JAKIM)

UNTUK BOOKING SMS

SMS : LPPKN, NAMA PENUH / NAMA PASANGAN, TARIKH NAK KURSUS
kursus diadakan setiap sabtu dan ahad sahaja.

Contoh : LPPKN, ANUAR AZLAN BAHRIN / AYU MAZRIANAH ABD WAHAB, 30-31/1/10

HANTAR KE : 012-294 3040 / 012-634 6533

Atau hubungi talian hotline kami di : 03-4260 4329 / 03-4253 3864

WAKTU KURSUS

SABTU : 2.30 ptg – 6.30ptg
AHAD : 9.00 pagi – 5.30 tengahari

~credit~





Lokasi 2




PUTRAJAYA PRECINT 16

Begin: 11.12.2010, 14:30
End: 12.12.2010, 18:00
Location: Kompleks Kejiranan Presint 16
Free spaces: 145
yang ini pendaftaran online..
tapi try kol dulu

Putrajaya

* Al Shahir Management
* Putrajaya
* Tel: +603-62013058
* HP: +6019-2876979
* Fax: +603-62013058

~untuk pendaftaran klik SINI~





Lokasi 3



PUTRAJAYA PRECINT 9 [aku dulu kursus kat sini lerrr..teehee~]



UNTUK BOOKING SMS

SMS : PUTRA, NAMA PENUH / NAMA PENUH PASANGAN, TARIKH NAK KURSUS (kursus diadakan setiap sabtu dan ahad sahaja.)

Contoh : PUTRA, MOHD WANDI BAHARUDIN/ AYU NURAINI ABDULLAH, 1-2/1/11

HANTAR KE : 012-294 3040 ATAU 012-634 6533

Atau hubungi talian hotline kami di : 03-4260 4329 / 03-4253 3864

WAKTU KURSUS SABTU : 2.30ptg – 6.30ptg AHAD : 9.00 pagi – 5.30 ptg

Bayaran RM80.00 seorang


Alamat :

Dewan Mesyuarat, Tingkat 1
Kompleks Kejiranan Presint 9,
Jalan P9f Presint 9,
62250 PUTRAJAYA


Untuk Booking Secara berkumpulan anda boleh emailkan ke kursuskahwin@ymail.com
ikut contoh format seperti dibawah :

Bil, Nama Penuh, No. IC, No. HP, Tarikh, dan LPPKN
1.
2.
3.
.
10.

dan emailkan ke kursuskahwin@ymail.com

~credit~






Lokasi 4





CAWANGAN KAMI DI MASJID AL-TAQWA, TAMAN TUN DR. ISMAIL. SAUDARA/I BOLEH MENGIKUTI KURSUS KAHWIN DI TTDI

UNTUK BOOKING SMS

SMS : TTDI, NAMA PENUH / NAMA PASANGAN, TARIKH NAK KURSUS
kursus diadakan setiap sabtu dan ahad sahaja.

Contoh : TTDI, ANUAR SUBIR ALI / AYU NURAINI ABDULLAH, 25-26/9/10

HANTAR KE : 012-294 3040 / 012-634 6533

Atau hubungi talian hotline kami di : 03-4260 4329 / 03-4253 3864

WAKTU KURSUS

SABTU : 2.00ptg - 6.30ptg
AHAD : 8.30 pagi - 4.30 ptg

~credit~





Sebarang kemusykilan, call je nombor² yang aku dah tepek tu....kalau tanya aku, jawapan yang aku bagi ialah "no komen"...hahaha~  Selamat berkursus!!  ^_^



24 comments:

Qaseh chenta said...

aritue g kursus kt UKM,anjuran UKM,penceramah die best2..xngantok la tuh...asyik gelak majang & yg pentingnye free lak...hehehe

bojie_boboy86 said...

dulu p kursus kat POLISAS je...separuh harga lagi...time tu student lagi....hehehe

Adzriel AB said...

best ye,... akak dulu kursus 3 hari 2 malam kat sekolah menengah di cheras. lupa sekolah mana. siap tido situ la. tapi memang dapat informasi yg padat le.

::p0t pEt iLa:: said...

Rugi tak amik time study dulu..sb pikir cm gatal sgt amik awl2...hahah..ermm good info :)

mynameismy said...

yana tade ke harga sekali?

liyana said...

nsb baik dah lepas dah. hehe
klu x tu rase cam kena kurung 2 hari berturut2, keh3

mOoN said...

arrr...tarikh dah x lama tapi kursus belum lg ni...

boleh pulak kursus last week ditangguhkan...dah la ke tarikh yg belum ditentukan...huhuhuh

d_tieah said...

Info terbaek tapi bukan buat aku.. Ngee :) Hahaha..

Entry Terbaru : Video Bloody Wealth/Harta Berdarah Taib Mahmud

YanaMIB said...

@mOoN:: lorr cemtu plak..pi cari tpt kursus len..haha..

Dayana AZ said...

dayana tak layak lagi bce ni :D!!

Mummy `Aish said...

Mar dlu pg kat Precint 16, Putrajaya..dekat ngan Bangi je..hheehe

Lya Colours said...

dulu kat kampus aku buat kursus kawen, free je. harammm aku x pegi

Isteri Yang Comel said...

ieb haritu pi yang kat p16, putrajaya tu.. oke sangat kusus dier.. tak banyak tanya sangat

diana said...

nak pi kursus lagi la..:p
betul kata yana,
mana ada kursus kawen yang boring mengantuk sebab penceramah dah di latih untuk menjadi tak boring.heheh...

nabilah_2908 said...

ha...dulu..kawan sy pernh ajak attend kursus ni..

tp tk pergi pun...sbb time tu..belum ada niat nk kawin pun..belajar pun tk habis... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

Mr feckry said...

dulu gua p yang kat putra

nabilah_2908 said...
This comment has been removed by the author.
Sharinginfoz said...

apa lagi kepada yang belum ambil kursus

ct odah said...

uish cm bes je p kursus kwin...ble nk p ni...

two_dots said...

hye akak . t pegi entry sy tw . sory ye xminx izin dulu . hahaha .

Ujang9897 said...

kursus kawin best..ada lucah2..hahaha

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

al-shahir tak bestlah..hehe..sebab su amik kursus kat situ

Ogy said...

Rasa2 mama semua kursus kahwin tak boring..nak2 kalo masuk bab munakahat tu...mmg asek berderai tawa jelah....rindu plak nk pi kursus kahwin..gi sesaja leh ke? ahaksss....

Ct Arina said...

yanaaaaa kusus kawin skang harge die bape??