Mar 7, 2011

Contest Mesti Menang!!

Contest terbaekkk anjuran miss Tati....kenapa ai kata terbaek?? sebab contest ni ala ala My Dream Wedding tu...tapi yang ni NO UNDI-UNDI....weeeeeee~   ^_^


"Perkahwinan saya lebih lengkap dengan adanya pelamin, hantaran dan baju ini kerana tema yang dipilih akan menjadikan perkahwinan saya kelihatan begitu klasik dan eksklusif walaupun tanpa bajet yang besar..."



Aku cuma akan pasang pelamin di rumah...simple je sebab rumah aku pun kecik...huhu~   warna pelamin mestilah berwarna putih sebab nampak suci..lalalala~    taknak letak bunga yang banyak sebab nampak semak...bunga yang ada tu untuk bagi haruman dan menyerikan lagi keadaan pelamin...oh ai mahu guna fresh flowers ye...kelassss gitu  ^_^




konsep hantaran yang simple menggunakan fresh flowers...lagi banyak fresh flowers lagi cunnnnnn~  ^_^




well rasanya dah banyak kali aku mentioned yang aku sangat addicted dengan tema melayu tradisional...pengantin cuma memakai baju songket ala ala raja-raja melayu...auwww~



Itu lah ciri-ciri perkahwinan yang aku idam-idamkan...harap tuan penganjur juga terbeliak mata membaca tema pilihan saya  ^_^


Kalau dah namanya contest, mesti ada hadiah kannnnnn....cekidaut da prize...!





Hadiah Utama
-wang tunai bernilai rm250
-2 keping tiket wayang di Cathay Cineplexes Platinum Movie Suite
-1 hadiah misteri




Hadiah Tempat Kedua
- sepasang kasut dari HEY GILFRIENDS
- sehelai baju dari MNG
- Wang Tunai rm50


dan
5x hadiah saguhati misteri


WAH WAH WESSS!!!  sangat sangat menarik bukan??


Apa lagi derrr...kalau rasa² nak kahwin cepat macam ai ni siap sponsor segala, moh lerrr kita join contest ni yeh...berbaloi² I tell you!!  ^_^


Saja ai nak tunjuk gambar² pre wedding lagi...hehe...sila jangan jemu  ^_^





~feeling pearl habour  =P ~





Tarikh tutup ialah pada 31 March 2011


Good Luck!!  \(^_^)/




contest ini dianjurkan oleh

Make flash banner



13 comments:

efa said...

bestnya ada gak yea contest cmtu hoho :) alalalala lmbt lg nk kawin tak da sapa nk ahahha

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! interesting lh,
gud luck sys yana cunnn~! ^^

gigiAriEma said...

gud lux yana.!
klau menang nnti bole la buat tuk kawen yana n ujang kan2.. :)

HonEyBuNNy said...

good luck...pelamin itu sgt2 cntik....shuker la...hehhehe

sugar2 kapas strawberry said...

goodluck!

ieda said...

gud luck cayunk ..a diah menarik gituuu .. semangat2 ... :))

Hazrina Erin said...

gudluck kak yana!~ (:

echah mashuri said...

pehh..hope mng sis!gudluck.huhuhu

Isteri Yang Comel said...

wah cantek sangat

d_tieah said...

Gud luck yana..
Huhuhu..
Semakin rajin plak aku tengok ko join contest ni..
Cun jugaklah contest2 ni bab2 kawen..
Sangat sesuai kan..


Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

Adzriel AB said...

pengantin lama tak leh join lah ye.. he..he..

lalink7 said...

gud luck Yana..

wow..macam nak join je tp malu laahh..heheheh

Tasha said...

I pun suka tema melayu diraja tu tau...... tapi macam ada confuse sikit dengan beberapa tema yang I suka. adeh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015