Nov 3, 2011

Ikan Bakar Lagi..huhu~


Pagi tadi ada meeting kat LLM, Bangi...
habis meeting dah tengah hari...
wajib melantak dulu sebelum masuk opis..ye dak?? =)
so kitorang terjah restoren La Rizz kat Sungai Merab tuhh..
masa study dulu selalu jugak melantak kat sini...
sotong bakar dia sedap!!
tapi tadi sotong bakar nan ado...iskisk~
tu yang order ikan bakar...
besar gabak lak tu ikan dia...
RM10 seekor...aku order ikan kembung...
kira murah la...kat Limau Nipis aku pergi hari tu RM9...
kocik je pun ikannya...hehh~
apa-apa pun aku tetap puji ikan bakar kat Kampung Baru...
terbaekkk!! dari segi rasa dan harga~  *wink wink*  =)




maaf gambar blur...malas nak ejas kamera


ikan bakar tadi digandingkan dengan nasi putih + kuah asam pedas + sayur bayam...
disulam pula dengan fresh oren...
ffuhhhh layannn~!!
total untuk lunch RM12.20...kot~
tak ingat la pulokk...adeh~  =.=


sekarang ni aku TERsangat lah mengantuk...
tak sabar nak cuti raya haji...
walaupun sehari je...
tak kisah lah...janji cuti...
harap² weekend ni dapat lah rehat puas²...
minggu ni minggu yang amat meletihkan...T__T
aku tak rasa sakit sakit or sengal² badan pun...
cuma letih...nak baring², tidur²...huhu~
time² macam ni aku sangat suka mintak laki aku usap² kepala aku...
main² rambut aku...
macam manja gitu nak dibelai²...muahahaha~ *muntah!* =P
oke bai~!






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

29 comments:

Anum said...

sedapnya ikan bakar

mOoN said...

sejak2 preggy ni,, x selera nak makan ikan selain dari ikan goreng kering...huhuhu...

Cik Eka said...

terliur..
sekian terima kasih.

Mr feckry said...

sedap plak makanan yang ade kat blog lu ni

BENA said...

haaaa haaaa manje2 tu mesti anak gurl eh eh eh ? hihihih ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboi...romantik gitew barink belai2 rambut :) :)

nabilah_2908 said...

mcm dah lama je tk makan ikan bakar...tetiba je teringin..huhu..

tkpe..cuti nnti rehat puas2 yupp... :)

Lya Colours said...

kitew pon nak suruh mak belai rambut
heh macam koser lak mak aku nk layan.haha

mas saari said...

mahal gak ikan bakar dia ye! tapi kalau besar dan sedap, berbaloilah!

Liyana said...

terliur tgk, huu

:: Mrs.Eady :: said...

alamak tak mkn lagiiikkk...

BeloG MTT said...

Shedapppp !

Baru lepas lunch GCB , sekarang terliur dan rasa nak makan lagiiiiiiiiiiiiii... ~~~~>

POSH76 said...

tingin gak nak pekena ike bakaarr

mynameismy said...

muntah hijauuuu...;D

Myra Jay said...

Sedapnya ikan bakar..

Dah lama tak pekena ikan bakar :)

Finaz Jaafar said...

okay fine kali ni tak rasa jeles..hahahah..

tak bosan ke selalu makan ikan bakar kak?

diana said...

cuti sehari je??isnin je ye??
alahai...tak bestnya cuti sekejap..
awat tak mintak cuti panjang sikit..
selalunya kalau orang mengandung senang cuti nak lulus..heheheh

YanaMIB said...

cuti hari isnin tu mmg dlm kalender kak..mls mtk cuti sbb bkn blk kg jauh2 pun..smpn cuti utk holiday =)

Rinna said...

Dah lama tak makan ikan bakar.. :)

Rozuan Ismail said...

pernah makan dekat La Rizz.not bad

Daddylicious said...

mmg lazat berzat kalau pekena ikan bakar...

Rtp Farra Arisha said...

ikan bakar memang best dimakan sewaktu we're much more hungry!! :'D it looks yummy..when you talk about sotong bakar, arisha pun teliur tau! hehe.
btw, have a good rest sis!

ieda said...

asam pedas !
ikan bakar !

wah2 berselera mak yong akak sorang nie skrg nie ..
bagus2 .. kasi gemuk sikit .. :))

kekunang said...

tengok gambo lunch ko ari ni menyeksa batin aku...T_T...

qasehraihan said...

waaaa...penangan org pegnant ek..hehe

yana meh baca ni utk ibu pregnant ni..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/11/sebab-ramai-orang-suka-nak-baby.html

Juliet_iRa~" said...

sdpnya kak..:D

yummy..~

J.M.R said...

fuh..tgk gmbr je dah kenyang nih..:-)

Isteri Encek Bard said...

lama tak makan ikan bakar nie

Hazman said...

Hurmmm.... ikan tue memang nampaknya besar siot...confirm kenyang kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015