Nov 18, 2011

Mutiara Kata (Part 13)



Kajayaan atau kegagalan kita bergantung kepada kerja kita. ..Untuk berada di kemuncak jadilah yang terbaik di bawah terlebih dahulu...






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

Lya Colours said...

betul betul !

Anum said...

perkongsian menarik

mas saari said...

setiap kejayaan itu bermula dari kegagalan!

e k i n ♥ y u s r i said...

setuju!

Munnafendy said...

yg pasti kena mulakan langkah dulu =)

nabilah_2908 said...

yupp...terbaca kt internt hari ni..

budak kelas corot dapat 5A dalam UPSR... it contoh terbaik...macam kena je dgn kata2 dlm entry ni...

oli-go said...

insyaallah sy cube..hehehehehhe

Rtp Farra Arisha said...

for sure, setiap kejayaan yang kita capai pasti membawa impak positif kepada diri kita sendiri! :))

aimie amalina said...

^_____________^

bila bermula dr bawah
kita takkan sekali lupa utk teringat bwah kembali

EZAN IDMA said...

baik sis.

Mr feckry said...

kerja kita pada Allah..

NinaAz said...

Hai...saya nina..seorang COACH dari herbalife. Jika anda ada masalah kulit kusam, berjerawat, kering dan berminyak, JUST ASK ME HOW.. =)

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/jom-cantik-dengan-herbalife-skincare.html

ahmad endo said...

nice tu...hehehe

POSH76 said...

setuju...mula dari basic adalah yg terbaik...

eiela said...

betul mutiara tuh, jadi terbaik di bawah mudah untuk ke atas. btw, anda di tag di infonewbie. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015