Nov 7, 2011

Happy Birthday Sayang~!!


7/11 atau lebih dikenali sebagai 7Eleven...
Semalam kitorang celebrate raya haji kat kampung dak encem kat Seremban....
malam tu pulak mak ngah dak encem buat kek...
k.e.b.e.t.u.l.a.n sebenarnya...hahaha~
dia pun tak tahu hari ni besday dak encem...=P
dah alang-alang ada kek, kitorang nyanyi je la lagu happy birthday ramai-ramai kannnnn... ^__^





pertama kali sambut birthday bersama isteri gitu...
dah nama pun i.s.t.e.r.i....
wajib interfrem sekali time potong kek *wink wink* 
eh abang ipar aku yang suruh interfrem laaa....ishhh~   (-_-")


Hari ni kitorang just celebrate kat rumah je....
aku ada beli cute cuppies dari kawan aku...
siap suruh dia delivery kat rumah mak aku lagi
sebab takmo kantoi surprise dengan dak encem...pffttt~
mantap gila misi aku...
dan misi itu juga adalah berjaya sebab dak encem memang surprise abes lahhh!!
weeeeeeeeeeeeeeeeeee~  \(^___^)/
thanks FyeZa CakeCorner....
belum rasmikan lagi cuppies-cuppies itu...
tunggu dak encem habis layan bola ni haaaa...huhu~


Happy birthday my beloved beloved beloved hubby!
semoga terus success dan terus menjadi the greatest hubby and greatest daddy-going-to-be~!!
I love sooooooo damn much!!! mmuaahhhh~!!
*muntah tak baca ayat jiwang tu?? hahahaha~*  =P
okebai~!






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

19 comments:

nabilah_2908 said...

Happy Birthday En Ujang...!! :)

nnti sebelum makan, snap2 dulu tau gambo cuppies yg comeltu..boleh share kt sini nanti... :)

mOoN said...

Rasa cam nak nangis ar... 1st year as husband and wife ni x dpt sambut bestday husband...huhuhu...

Cik Eka said...

happy bday ujang...

romantik gitu...

mas saari said...

hehehehe...comel je!

happy birthday to ujang, moga kalian bahagia selalu..

Munnafendy said...

weee comelnye kek =)

msredcheesecake said...

HB to mr ujang.... Sweet tul la pic yana ngan mamat tu... Hheee... I like....

aimie amalina said...

waaaaa
suweetnyeeela

epi besday jugak kat asben akak =]

ZYASH said...

Besday zy plak 6/11

shera haifa said...

hapy bufday to en hasben sis.,
moga both of u berbahagia hingga ke akhir hayat.:)

Nyamuk Terbang said...

kek tue cntik ^^

Ujang9897 said...

so suwit...hahahah


tq cayang

MamaEma said...

so sweet...

Lya Colours said...

HB ujang
may God give you health and well, with many happy returns =)

NURUL ASHIKIN said...

alololo~ so cweet

ain dzaya said...

heppy buffday!!
owh nie la bini dia..hehehek..baru kenAL....

eyjalukman said...

slmt hari jadi kt pakcik ujang . hehe

eliyaezlinalias said...

semoga en.beliau panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik serta dimurahkan rezeki dengan dilimpahi rahmat dan bahagia dalam umah tangga bersama isteri dan anak2...
buat yana---tahniah kerana menemukan cinta dr SYURGA (*_*)

D`littleye said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:/

::Misz Roti Kaya:: said...

kaka.. bday hubby kaka sma dgn bday sy.. tp hubby kaka tua cketla.. hehehe.. neway hapy belated bday ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015