Nov 30, 2011

Berpisah Buat Kali Kedua..tsk tsk~



Kena berpisah lagi dengan dak encem...iskisk..
minggu lepas dia pergi Kuching...3 hari...
sampai tacing-tacing aku kena tinggal~  =(
minggu ni pulak dia kena pergi Langkawi...
kena jaga kapal terbang kat LIMA...
macam gempak je bunyi 'jaga kapal terbang' tuh...bahahaha~
dan kali ni dia pergi agak lama...
almost 2 weeks...11 hari beb!! huwaaaa~  T__T


eh tapi kan...hari tu dia ada baca entry tacing aku tuh...
sebab dia kata banyak pulak backlink dari entry tu...
lepas dia baca je entry tacing tu kan dia pi gelakkan aku...
pehtu ejek-ejek...cissss~
so sekarang aku dah malas nak tacing dah..lalalalala
ego tak? ego tak?  =P


Lagipun kali ni aku tak ditinggalkan keseorangan *ecewah*
mak aku ada je kat rumah....
weekend ni pulak adik aku balik...
walaupun sekejap tapi ada lah peneman kat rumah tu kan...
peneman untuk shopping *yeyy!*
kawan opis aku pun dah habis cuti honeymoon...
ada jugak la geng nak berborak...hikss~
daripada hari tu aku kena tinggal sorang...haruuu bhaiii~!! T___T


take care cayang!
jaga diri leklok ye...
jaga mata juga...*wink wink*
jangan lupa shopping coklat cadbury banyak²....
nak t-shirt and fridge magnet sekali tauuu...weeee~  \(^__^)/














p/s: mulut kata oke..dalam hati tetap rindu...memang dasar pembawakan sungguh! bak kata membe aku, apesal ibu mengandung selalu kena tinggal?? sobsob..selama ni tak pernah dia pergi outstation..aku tengah memboyot ni laaaa dia kena hantar outstation..tsk tsk...*pasrah!*






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

32 comments:

mizzkechique said...

hehe..syg isteri tinggal²kn..

Lya Colours said...

jgn lupa coklat daim !

POSH76 said...

jgn sedeh2 yer....mmg tak bess kalau en somi takde dismaping

mas saari said...

alalala...siannya yana! takpe nanti ujang beli coklat banyak2 tu...

jgn lupa suruh dia beli kat akak sekali...heheheeee

Miss Nadya said...

sabar ye kak..kene tinggal ada hikmahnya..sapa yng teman akaq kat umah ni?? ta mau tinggal sorang2 taw..

qasehraihan said...

olololo ciannn yana..
kejap je tu dik..huhu

nabilah_2908 said...

ala..ala....kesian dia kena tinggal lagi... :)

hmm..En Ujang tu..konon je dia gelak2..ejek2 Yana..padahal dia tacing gak tu..cume xmo tunjuk... :)

NHY said...

sy dak langkawi. hehe.. nanti nak try cri abg ujang lah. hehe

Liza said...

salam yana...alaa cik abg tu usik2 mnja gitu, act dia pun tacing jugak kan, tp control macho.....hihihihhii

Liza said...

salam yana...alaa cik abg tu usik2 mnja gitu, act dia pun tacing jugak kan, tp control macho.....hihihihhii

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ehhhe, dia gurau manja dgn bini dia yg tersayang lah tu;) tacing kan bila ditinggal? tak lama 2 weeks je.. sabar..

nnt call lah dia selalu!:))

Sunah Sakura said...

hehe..sabar eks~ :)

hakamah hamyadi said...

mangkuk arcopal 1set...heheeh...sian sis...sabar ye sis yana..jaga diri

diana said...

akak dulu masa hamil pn kena tinggal sorang kat umah..mujur 2 hari je...
sepanjang 2 hari tu kejap2 telepon..
heheheh..dah la sarat dah masa tu..
sampai suami nak buat kerja tak tenang..
ekekekeke

Munnafendy said...

dugaaaannnnnnnnn

Oshin said...

cian yana tak leh tacing lelebih...debik saje ujang tu hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

aloo3...ciannya...

baby ada dengan mama ..hehehehhe

lama gak tu 2 mgu..uawwawaw

Cik Bambam said...

tinggal cari rezeki xper.. :P

Hazman said...

Yana : jangan si ujang kata langkawi tu takde tempat best nak pergi sudah laaa....macam kes dia pegi kuching aritu...keh3x

farra8979 said...

masa pregnant memang sedikit emo kan... huhuhu..

Juliet_iRa~" said...

hee..dugaaan..:)

sbar ye akak..

nt dpt cekelat byk2..hee

Liyana said...

alolo...cian nye die..xpe kerja cari rezeki :)

Adylia Qarissa said...

banyak pulak permintaan mak buyong nie...heheee..

bapak buyong kene tunaikan takot bila anak lahir nanti air mulut meleleh lak.. hihiiiiii

Cik Bhulat said...

jauh di mata dekat di hati..bila jauh, baru la bertambah rindu-rinduan

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Sabar ye Kak Yana. :)

Mr feckry said...

huhu sadis wei...

Cik Eka said...

sian akak...takpe...ujang musti selalu ingat akak..hehehe

Yun said...

cian kak yana...xpelah kak,dugaan ibu mengandung...:)

Cik Azizah said...

dugaaann~~ jauh dimata dekat di hati kan :)

cha said...

i dgn kazaa tak duduk bersama lagi huuu lg sedih :(

mynameismy said...

adehhh lamenyeee....
terseksa jiwe dan raga...
sabar eh eh... sibukkan diri biar cpt sket mase berjalan..:)

EN ILHAM said...

salam singgah pertama kali
sayang anak tangan-tangankan
sayang isteri tinggal-tinggalkan
hehe
pepatah melayu tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015