Nov 22, 2011

Alas Bontot



Bila perut dah makin membesar ni pinggang pun jadi makin tak kuat...
tak boleh duduk lama²...
nanti bontot kompem sakit, lenguh segala...hehh~
bila naik kereta pun macam tu...
bukan la seat kereta tu tak bagus...
tapi pinggang aku yang tak tahan duduk lama²...
mujur ada bantal merah tu...hihi~
bantal tu aku beli kat IKEA...RM25.90...
sangatttttttttttttttttttt selesa!
time pergi Kuantan hari tu tak rasa sakit bontot langsung...
kalau belakang rasa lenguh aku letak lagi satu bantal kat belakang..haha~
berapa banyak bantal daaaaaa~  =P


kalau pi meeting lagi laaaaa azabbbb!!
jangan kata bontot, tulang rusuk pun sakit sekali...
segan la aku nak bangun² time meeting kan...iskiskisk~
errr idak lerrr aku nak angkut bantal merah ni masuk meeting...
buang tebiat ke hape.. (-_-")
point aku ialah, setiap ibu mengandung memang sangat memerlukan bantal sebegini
untuk alas bontot dan belakang ketika duduk...
sekian terima kasih!  v(^__^)"












p/s::  anak dalam prot nih makin ligat menendang²...windu kat abah dia kut...sabar ye nakkk! abah balik malam ni...nanti kita hug and kish abah together² yeee...hihi~  ^__^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

24 comments:

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

saye pun sakit pinggang cam kamu..tempat paling syok adalah katillll...hihi

mas saari said...

memang bantal sangat diperlukan ketika mengandung! nanti kalau perut yana dah semakin besar mesti masa tidur nak letak bantal kat kaki, kalau tak mesti lenguh!

efa said...

bantal yg cukup bagus terutama utk ibu2 yg mengandung :)

Anum said...

bagusnya sesuai utk ibu ngandung

Aku Ibu Muda said...

Yana, kalo meeting kt opis baru ahkak kan bole baring2 gitu...bantal bersepah...syok! Hehe...

nabilah_2908 said...

baru nak tanya time meeting bawa bantal ke tidak..hehehe.. :)

Rtp Farra Arisha said...

hehe, seharusnya keselesaan perlu diutamakan! :))

diana said...

panggil abah ke??
baby panggil yana apa??
ibu??hehehhe

Isteri Encek Bard said...

comel lagik kaler pink

Lya Colours said...

aku x ngandung pon ada bantal ni gak
letak kat kerusi opis
hoih empuk btoi. rasa x nak bangun. haha.

Finaz Jaafar said...

kalau akak bawak bantal ni pergi meeting memang handal gilaaa la kan..hahaha...

makdara TERdiva said...

lumrah mengandung mmg macamtu..
esok dah kuar baby baru ok :D

Cik Bambam said...

kita yg x preggy pon sakit pinggang dok lama2.. ehhehehe..leh lar beli bantal tuh sekalik!

░♥si lampu neon♥░ said...

heheh...betul laa aku yg tak preggy ni pun ada bantal ni dalam kete..semua empuan suke kt beraas bontot ni =)

anis aneesa said...

senyum sorang2 baca ayat yg last tu.kui3..(mode:gatal)=p

hitamanis said...

nampak sgt aku dh lame x mai blog ko. dulo aku dtg ko tgh sweet2 ber dua. skang dh 2 setngah erk. x lame lagi ber 3 la. full cos kate org putih... cgrtz even lmbt

anitadiana said...

alah hai kesihannya ibu mengandung ne...biasa lah tu...tapi kak ita alhamdulilah 3 org tak pernah sakit belakang..bawa keta susah sikit perut dah sampai kena stering keta..apa2 pun take care ok..

NURUL ASHIKIN said...

empuknya.. ermm yana.. belikan saya satu... wink~

aizamia3 said...

palingggggggg sesuai atas tilam.. hikhikhik.. tapi time memandu nak kena ada bantal buat pelapik belakang badan.. kalau time jem gila haru.. boleh kejang kaki..

MamaEma said...

dah peluk cium ker...hehehe

Eera Shera said...

alahai sweetnye..hihi

ILA HonEyBuNNy said...

nanti dah ngadung nak beli alas vontot gak la..hehe

eh eh..tawin pun xtau bla g..ehheh

ILA HonEyBuNNy said...

nanti dah ngadung nak beli alas vontot gak la..hehe

eh eh..tawin pun xtau bla g..ehheh

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi tu.. dulu saya pun sama.. mesti nk kne lapik bantal.. smpai lps bersalin kne ltk bantal gak.. sbb sakit kat bahagian pinggul tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015