Nov 9, 2011

Bukti Suami Sayangkan Isterinya~ ^__^



hubby::  sayang, malam ni balik kerja dengan Mcd eh...lepak rumah dia lama sikit k...

wifey::  lepak lama sikit? kenapa??

hubby::  ai nak tengok bola la petang ni..hihi~

wifey::  erm apa lawan apa??

hubby::  Malaysia lawan Thailand...

wifey::  oh start pukul berapa??

hubby::  5pm

wifey::  erm habis pukul 7pm la kan...macam hari tu masa lawan Singapore tu?

hubby::  aah...


******************************************************************
bila si wifey berada di opis....


wifey::  eh ayang...Mcd mc lagi la hari ni...dia tak balik KL lagi...demam panas, cirit birit lagi...

hubby::  derm!

wifey::  tak baik tau yu cakap macam tu orang tengah sakit....

hubby::  heee tak la..ai nak tengok bola maaaaa~

wifey::  ceh...erm yela yu tengok la bola...ai stay opis sampai pukul 7pm...nanti ai order la McDonald Delivery in case lapar ke petang karang...

hubby::  mandai laa.....



Kesimpulannya, hubby aku memang tak bagi aku merelakan diri stay opis lama-lama...
walaupun hakikatnya beliau amat gilakan bola...
umpama, kalau tak dapat tengok bola boleh mengigau malam²...muahahaha~
sebab apa dia tak bagi aku stay opis sampai malam?? sebab aku dah ugut nak order McD...
hubby aku memang mengharamkan aku makan fast food tahu??
eh jap...yu tak bagi ai duduk opis sebab
risaukan keselamatan or risaukan kesihatan?? ngehehe~
apa² pun yu tetap comel bila yu risau...kehkehkeh~  v(^___^)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

37 comments:

Lya Colours said...

kenapa tak boleh makan mekdi? sbb fast food ek

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Suami mana tak sygkn isterinya. Hehe. :)

c nana said...

olololo.. so suwitttt hehe..

aimie amalina said...

kikiki
alololo
comeiii
sabo ye akak, nanti baby dh keluar dgn sihatnye,
dah boleh makan mcD
heheh =]

Aku Ibu Muda said...

meh lepak rumah akak ptg ni...hihiii... :) tp akak xde transport nk amik yana

MamaEma said...

lor..siapa yang tak sayang bini..lebih2 bini tgh preggy

nabilah_2908 said...

hehehe...gunakan umpan yg terbaik.. :)

POSH76 said...

lelaki kalau dah kaki bola...tapi kerana bini apa pun sanggup....intan payungkan hehe

NURUL ASHIKIN said...

mcd x bagus makan sbb saya dengar dari adik daging dia campur macam2 jenis haiwan.. seriusni~

Ida said...

eeeeeee... sweetnyerr! jeles ai.. hehehehe :)

My Aisy said...

hehe...tak bagi mkn mcD sebab fast food...hehe...

cik pulau said...

alahai...shuwitttnyeee..

NisaAdnan said...

abg ujang pon pandai jugak erk nak 'sweetsweet' dgn kak yana ^^ hehe

Munnafendy said...

syg baby lebih tu..hehe

budak kacamata said...

sweetnya org dh kawen nie kan..huhu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Soooo Sweetttttt

Ujang9897 said...

wahahahahah...


gua nak tgk bola der...balik cpt sikit..ckp jer bos dah nk terbernak..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mau kata tak sayang mcm mana lak?hehehehhe....

YanaMIB said...

klu xsyg mesti dia soh je sy duk opis smpi habes bola then br dia dtg amek sy..benda lain lg penting dr isteri tu kurang syg lah tu...hihi~ =)

fae jamal said...

sapa tak syg bini..hehe

Cik Puan Izan❤ said...

apa yg dia risau sebenarnya...ker risau 2 2..ehhe

maisarah sarah said...

ahaks cute je.haruslah sayang bini dr bola kan

-semoga bola arini malaysia menang.yeahh!!!

NURUL AINI NORAZMAN said...

wah,.syg btol tuh,.=p

diana said...

fastfood dengan rendang ayam dan ketupat apa bezanya yana???
heheheheh..

Nurul Amaleena Zainal said...

heheee

cha said...

alalal sweet je. hopefully kazaa pn lepas kawen sweet mcm skrg hee :p

Ms Fai said...

alolo...so sweeeettt...seronok kn time pregnant, kte ni dilayan ibarat puteri raja. hihi...even lepas pregnat pun sygnya sama juga ^-^

Rinna said...

Suami sayang isteri kena laa jaga makan minumnyaa.. :)

Mr feckry said...

memang bagus tak makan fastfood tu

BENA said...

MAK AIHHH . ugut nak oder mcd terus tak kasi ehhhhh . hehehehehe ;)

msredcheesecake said...

Alaaa sweetnya... Hgeeee ... Ye la, org ada hubby....hhheee

EZAN IDMA said...

amboi. risau bro ujang kat kak yana ye

Hazman said...

takpe2x....nanti game ngan ngan cambodia tue ari ahad....confirm kat umah je kan.... p/s : ujang mmg suami yang caring

nurkaloi said...

hahahahaha sabar je laaaa

Cik Azizah said...

mesti la syg bini dan anak tu..hehe :)

Finaz Jaafar said...

sweet gilaaaa ujang ni..hahaha

arnissa said...

sooo sweet.. heheee..

mesti lar xley makan sangat fast food tuh. xelok tuk kesihatan .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015