Nov 17, 2011

Siapa Suruh Kau Tak Cerita Kat Blog..?!! haishhh~

gambar sekadar hiasan...zaman anak dara...kikiki~



Y::  weh beb nak tanya...masa ko peknen dulu ko ada tak rasa sakit kat bawah tulang rusuk ni??

A::  aah ada...sakit ulu hati..

Y::  err sakit ulu hati tu macam gastrik kan??

A::  aah gitu la rasanya..

Y::  tapi aku bukan sakit gastrik...sakit dia lain...macam tertarik urat, macam lebam pun ada...paham tak?huhu~  kadang² tulang rusuk tu sendiri yang sakit..sengal² gitu..tak selesa sangat..haishh~

A::  ooo aku pun pernah rasa gak dulu...tapi aku tak ingat la aku buat apa...haha~

Y::  dem!! memang normal la sakit macam ni ek??

A::  aah...aku ada tanya doktor...tapi aku tak ingat jugak doktor cakap apa...hahahahaha~

Y::  sengal!! semua ko tak ingat...tu lah..siapa suruh tak cerita kat blog!! kalau tak dah senang nak rujuk balik....grrr~

A:: HAHAHAHAHAHA~



Kawan aku ni memang ada blog jugak...
tapi sejak dah jadi mak macam tak reti² je dia nak menaip kat blog dia tuh...hehh~ =.=
dan sejak dari kejadian memang aku rasa aku patut bercerita segala pengalaman aku kat blog...
akan datang senang nak jawab kalau orang duk tanya² pengalaman aku...
kalau tak ingat ada tempat untuk aku rujuk balik...ye dak???
haishh..ada kepentingan jugak blog ni rupanya kan?? huhu~
aku dah pun berjumpa doktor tanya masalah aku nih...
next entry aku cerita apa kata doktor...=)








p/s::  last day kerja for this week...esok mau cutiiiiiiiiiiii...holiday! moliday! yeahhooo!!  \(^___^)/






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

Lya Colours said...

mmg bagus blog ni sebagai reference
terutama nak refer resepi
hahaha

Diana @ bilakukatacinta said...

batul tu..boleh jadi panduan bg mereka2 yg baru first tyme pegnant nt

makdara TERdiva said...

itulah faedahnya ada blog :D

Anum said...

betul2
bila masa di perlukan boleh rujuk

Rozuan Ismail said...

haha.kan senang nak rujuk balik kat entri kalau berlaku kecemasan pape

Liyana said...

betul, mmg sng merujuk kt blog ni, sbb pengalaman sndiri kan.. hehe

nabilah_2908 said...

hahaha...moga lepas ni kawan Yana tu rajin2 update blog.. :)

yupp..mmg patut pun share kat blog..boleh jadi reference tuk Yana dan juga pembaca yang lain... :)

nabilah_2908 said...

eh...nak pergi holiday ke..? syoknya..ke mana..? :)

diana said...

setuju...
apa yang sesuai di kongsi tak salah kita tulis kat blog..boleh jadi rujukan orang lain...
banyak benda yang akak dapat dari blog yana ni walaupun entry2 santai..

aDisH.sHidA said...

betul2...bukan saja2 nak gtau 1 dunia apa yang berlaku kat diri kita...tp blog seolah diari kan...leh rujuk di masa akan datang :)

MamaEma said...

dah sebagai diari kehidupan utk dikongsi ramai

Hazman said...

Sempoi gak kan bila blog dah boleh jadi bahan rujukan....

mas saari said...

elok jugak share, boleh jadi panduan untuk orang lain...

e k i n ♥ y u s r i said...

hye mom to be
dtg cni dan follow
hehehe

Eika Arysha said...

btul tu...leh gak dijadikan tempat rujukan dan pengalaman time peknen or apa2...

Ujang9897 said...

org gila jer ada blog

Cik Azizah said...

blog umpama diari kan kak..hehe sampai bila2 beranak cucu pon boleh rujuk lagi..mesti kelakar giler..hehe

aimie amalina said...

heeee
disinilah blog tu main peranan kan
bagi rujukan kat sesape yg x taw...