Nov 2, 2011

Kita Rasa Muka Awak Comel jeww...hikss~ =P



Finaz tak bagi upload gambar ni...sebab muka bughok katanyaaaa...
tapi ai kan degil...lalalala~
eh akak rasa cute je buat muka gitu *rawwrrr*
jangan marah ye Finaz...
nanti kena jual~  v(^___^)"


oh gambar ni diambil oleh kamera Finaz...
kitorang jumpa semalam
kat MBO Subang Parade
sempena majlis pra-tonton cerita 'Toyol'
keluaran MIG....


aku taknak ulas pasal cerita ni...
korang baca review dari Finaz dan dak encem je la yeh...
aku mungkin akan ulas pasal pelakon je...
MUNGKIN~
sibuk gilerr sekarang...
nak masuk opis pun tak sempat apa lagi nak terjah blog orang..iskisk~
meeting sana sini...site visit lagi...ffuuuhhh~
mujurlah ada suami...
boleh tolong picit-picitkan kaki ai
yang kadang-kadang macam creme je muscle, urat-urat segala...T___T


oke lah...nak rehat ni...
baru sampai rumah...
kesian tak??
kalau kesian tolongggggglah belanja aku banana split!! *tiba-tiba*  =P






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

Lya Colours said...

kesian kesian kesian >_<

Rtp Farra Arisha said...

sis yana pun manis juga..hehehe..how was the film? is it interesting to be watched? :'D

GoJeS said...

kami pn ade kt sane smlm....nmpk dh yana n ujang..tp tersangat la segan nk tegur...asyik tgk dr jauh jek..dok pk2 nk tgur ke x..hihihih
neway, korang memang sweet
hope dpt jmp lg next time;)

erleena said...

cik finaz pgang pwot yana tuh ehem2 haha

Alin Marlini said...

alahai..cian Yana. Jaga baby baik2 ye..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

seronoknye mummy ni..jejalan yer..su sejak mengandung xdpt lg nk tgok wayang..hehehe...mengidam jugak..hasben xbawak2 lg pi tgok wayang

farra8979 said...

hihihi, dua2 pun kiut... ^__^

mas saari said...

larat je yana pi tengok wayang walaupun siang dah penat kerja!

diana said...

bagus la yana..
bergerak aktif..
nanti senang nak besalin..:)

deqnoor said...

awk pn comel juga... :)

Hazman said...

Jom aku belanja ko makan BANANA SPLIT kat Ice room bangi....nak tak ?

Nyamuk Terbang said...

dua2 comel lah

Munnafendy said...

alahai~

Finaz Jaafar said...

bahahahhhhhh~
lawak gilaaaaaa gambo ni!

eh banana split sedapnyerrrrrr..tapi takleh la akk mkn byk2 sgt..sejuk kang,,**alasan =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015