Nov 14, 2011

Jemput Tengok~! eh!



Saya sedang menikmati ini sekarang...
serius sedap!
dalam banyak² flavor,
black forest is my favourite! nyum nyum~
takde modal nak update gini la gayanya...
gambar² semua dalam kamera...
kamera pulak dalam kereta...
tak kose nak angkut naik opis...
dah la tadi datang opis lambat...sebab ada meeting pagi..
bila dah lambat dah tentu parking pun payah...
kena jalan jauh...mengahhhhhhhhhh~!!
esok je lah buat entry molek² ye..ngee~
eh entry ni pun molek what?? kannnnnn~! v(^___^)"









p/s::  sakit tulang rusuk lah...haishh...  =.=





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

22 comments:

Anum said...

sedapnya..
meh join GA anum

mas saari said...

akak pun suka! sedap...

nabilah_2908 said...

nyum2...kalau sy..lagi suka kt dalam tu ada kekacang.. :)

Cik Eka said...

kak yana..tak suka ini sebab kan bila makan ini cekelat,dia melekat kat gigi..kan dia macam jelly kan yg bintat merah tu..

eka suka lagi coklat Dove kegemaran hanis zalikha tu..lagi sedap..hehehe

MamaEma said...

akak pun tak ada entry nak update..bnyk foto utk dikongsi ada dalam kamera...semua entry dah auto publish jer..huhuhu

diana said...

manis..:P
kurang gemor..:)
hehehe

Norasiah Nasir said...

suka..cdbury..tp xsuka yg blackfoest sbb gummy dia lekat kat celah gigi..hehehee..prefer plain..yummy...kena grab satu ni..

Rtp Farra Arisha said...

i love this too sis! :'))

Lya Colours said...

aku x suka ini. aku suka yg ada kacang2. weeeeeee

Prince Halilintar said...

amboi makan coklat ye..ke baby dlm perut yg tu nak mkn coklat ni...hehe

lionteen said...

terliur~

zuwaidah said...

terasa coklat tu melt dlm mulut..hmmmmmm sooooooooo yummyyyyyyyyyyy

bersama kak Es said...

kak es suka yang ada cashew tu...perghhh!!

myra fardyana said...

hmm.. tak makan cklat :(

msredcheesecake said...

mkn bedua je ke ngan bby? msred suka gak coklat tu... hheee

cha said...

i suka yg almond tu. yummyyyy :D

Cik Azizah said...

jijah suka hazel nut. hehe tapi ada yg ni telan gak..haha

Miss Anis said...

suke cadburry almOnd..hihi

BENA said...

fav sis same dengan zraaaaaaa ! zra pun suke yang ni . tak suke sangat yang almond. yang ni bestttt !

Finaz Jaafar said...

seriously me too!!!
kte sangat2 suka perisa black forest dari kecik sampai la tak besaq2 ni..wee~

Finaz Jaafar said...

seriously me too!!!
kte sangat2 suka perisa black forest dari kecik sampai la tak besaq2 ni..wee~

aimie amalina said...

cekelat penawar hati dikala duka dan suka
weeeeee =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015