Nov 28, 2011

Nak Letak Nama Anak Nazmi lah oke tak??

Bukan aku yang cakap macam tu...laki aku yang cakap...haha~  semuanya gara-gara bola...=.=




Ada sesiapa tak kenal Nazmi?? player Harimau Muda tu...
nama penuh dia Nazmi Faiz Mansur...
memakai jersey bernombor 12...wahhh
gila la aku pun tau detail striker termuda ni tahu?? huhu~



alalala tomeynyaaaa...


Memang glemer budak ni sekarang...tapi masalahnya....aku tak tahu lagi jantina anak aku apa...kahkahkah~ verangannnnnn je lebey! grrr~  takpe takpe...kata-kata itu satu doa betul?? insyaAllah ada rezeki aku boleh la timang anak laki...esok baru nak pergi scan..pffttt~ tak sabar! nebes pun ada...ffuuhhh~


err tapi andai kata anak aku ni gegurl...nak boh nama apa pulak ek?? Nazmiah?? adoiii ada makna ke nama tu?? hohoho..ai gurau je nyah! jangan marah aaa feminat-feminat Nazmi...yang kebanyakannya budak-budak sekolah! yang nak jadi mak budak nak amek Nazmi jadi anak angkat/adik angkat atau paling extreme jadi adik ipar...boleh??? ngaaaaa *pitam!*













p/s::  hari mengemas rumah! tapi sampai sekarang belum start mengemas lagi...bahahahaha~  =P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

23 comments:

nabilah_2908 said...

haha..kuat betul penangan bola... :)

diana said...

ada yang gelarkan nazmi ni kaka malaysia..
heheehe

kusyi said...

haha.. kasi nama nazmi? oke gak..kuakua~

mas saari said...

kalau anak lelaki, untung2 boleh jadi pemain bolasepak nanti...heheheheee

PUAN SUE said...

nanti dah tau gender baby bgtau tau..su pulak yg nebes..kite same2 nebes lah..heheh

Mila Ahmad said...

skank demam harimau muda kak? ramai benO minat kt nazmi tu, saya pun belum start lipat baju lagi kusyuk duk ngadap ladtop jerk haha...

Cik Rose Cute said...

RAMAI YG SUKA nAZMI ERK...HIHIHI

NURUL ASHIKIN said...

amboi yana mentang2 semalam dia jadi hero malaya~ terus nak taruk nama anak ikut nama dia ek? errrr psttt baby boy ke?

~ yus ~ said...

akak pun suka si nazmi ni...:)

baca profile yana tu, perasan ada persamaan antara kita..

tarikh di ijabkabul samalah..29 April, tahun je berbeza, Yana 2011, akak 2001...:)

Hazman said...

yana.... tapi ko nak anak ko jadi engineer hebat kan....bukan player bola betul tak ? hehehehe

Rtp Farra Arisha said...

hehe, he's being a glamorous person dalam sekelip mata..superb, bukan? hihihi..

Rozuan Ismail said...

amboi ujang,nak anak jadi pemain bola jugak ke

Mr feckry said...

aik, ari tu kate nak letak name wa

Lyndaz said...

book nazmi jadi menantu la klo dapat bby gurl~ ^^

Aishah Zin said...

nazmi comellll kiut miut:)

Cik Azizah said...

untungnya kalau dapat baby boy! jijah suke! geng hero abg ujang la kalau baby boy.. hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

suke jugak si nazmi nie

Lya Colours said...

wooo kacak !

mynameismy said...

tang gigi tu kiut hehehehehe...

POSH76 said...

mmg sah fanatik bola...takper janji makna nya baek

Finaz Jaafar said...

nazmi hnsem..nak jadikan dia anak ikan..tapi sangat ramai dah minat dia..oleh itu biar saya minat Thamil Arasu..takyah berebut..wee~

BENA said...

hahahahahaa . olololo tomei la nantio anak sis kannn . hai baby nazmi . HAHAHAAH


# gara2 gile bola la sis niiiii . hehehee ;)

GamUHU said...

bola bola bola.

kalau laki letak Nazmi, kalau pempuan letak Nazmin. ok?

surat untuk bakal bini, ok tak?
http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/future-wife.html

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers