Nov 22, 2011

Tahniah Harimau Malaya!!

credit to twitter Paknil~


TAHNIAH HARIMAU MALAYA!!!

you make us soooooooooooooooo proud!!
aku tengok dengan ayah aku semalam...hihi~
nasib la dia balik awal....
kalau idak memang dah sakit jantung aku hari nih...
duk nervous sorang²... =P


Bila dah sampai masa penalti tu ayah aku cakap,
"tak kisah pun kalau kalah masa penalti ni...bukan senang nak main kat sana...dengan psikooooo nyaaaaaa..."


tapi akhirnya kemenangan berpihak kepada kita!! yeyyy!!
kira hebat gila lah ketahanan mental player² Harimau Muda nih...pheww~
syukur Alhamdulillah...
doa seluruh rakyat Malaysia dimakbulkan!!  \(^___^)/
korang tidur lena tak malam tadi???
aku tidur lenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat!!
walaupun ketiadaan dak encem di sisi *ecewah*
so lepas ni kita akan tengok warga indon di Malaysia memakai jersey Malaysia ke masjid untuk solat Jumaat...haha aci tak? eh abang ipar aku pernah nampak daaaa...tak ingat dia solat kat mana masa tu...ngee~  v(^___^)


nah saksikan aksi final bola sepak sukan SEA 2011...aksi terbaekkkk dari ladang!! (^^,)






motif entry::  saja nak tepek sejarah dalam blog walaupun dah ramai update pasal kemenangan Malaysia menentang Indonesia di sukan SEA....4-3 beb!! (termasuk masa penalti)  









p/s:: dak encem balik malam ni..yeyy!! walaupun tengah malam baru dia sampai...eh tak kisah laaa...janji aku tak payah peluk bantal dah tidur malam ni...wehhuuu~  ^___^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Anum said...

tahniah malaysia

Phat said...

tahniah malaysia..x rindu ujang ke hehe

Prince Halilintar said...

ramai kan update psl bola semalam..xpe2 kite bg meriahkan lagi dunia blog dgn aksi bola semalam..hehe

Tahniah Malaysia

nabilah_2908 said...

ha..betul tu..ramai sngt yg update pasal bola..tp sy tk kira....nk cerita gak..nak badikan dalam blog kita kan..? :)

uish..semalam..mmg sngt mendebarkan..tak senang duduk di buatnya.. :)

nurkaloi said...

game terbaik owwwww

mas saari said...

tahniah Malaysia!
memang mendebarkan game ni..

Rozuan Ismail said...

memang takut gila tgk game semalam.apa2 pon tahniah Msia

Zabid9897 said...

Mamat Indonesia tu along tompangkan dia org masa nak gi Solat Jumaat kat UKM... hehehehhe.

NURUL ASHIKIN said...

comey sungguh medal tu nohh..berkilat sampe boleh buat cermin gigi kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015