Sep 2, 2013

Di Saat Zafirah Belajar Erti 'Sayang'

Assalamualaikum....


'Sayang' yang dimaksudkan ialah kiss...cium...bila kitorang nak suruh Zafirah cium pipi orang, kitorang akan cakap,


"sayang mama..."

"sayang papa...."

"sayang Qhaliff..."


EH! :p






sempat lagi mata tu menjeling kamera...ceh! -.-'



macam tahan napas je...masham eh papa tu??kahkah~  :p




Iols tak sabar nak balik ni oiiii...nak ber'sayang²' dengan my comel bucuk masham Zafirah!! rinduuu!! sekarang dia dah makin petah bercakap...lagiiiii la rindu nak dengar dia membebel...tsk!










p/s: Zafirah demam hari ni...pagi tadi check temperature 39 degree...haiyoo!! harapnya demam nak membesar je la tu...risau oii~!  T_T


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

diana said...

dah pandai kiss2 tu..:)

UMIE SUE said...

pandai zafirah ni..aqilah pun pandai tanya sekarang..
kenape..apa...

MAY said...

x sbr nk blk kan jmp si comel..hehe..me toooo!

EZAN IDMA said...

olololo dah pandai yayangg

Nor Azimah said...

memang best sangat bila anak kecik kita mula membesar dan belajar benda baru cam zafirah tu..

eima said...

cepat sembuh ....

D Yatie said...

Sama pengertian dengan arissa. Sayang = Kiss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015