Sep 9, 2013

Majlis Hari Raya Jabatan Aeroangkasa, UPM...

Assalamualaikum...



Minggu lepas punya event...
bukan terlupa nak update...
tapi malas and ada cerita lain yang lebih menarik untuk dikongsi...wakaka


Aeroangkasa ni opis dak encem...
aku sebagai isteri solehah follow je laki ajak pi memana pun....  :p


Majlis sambutan hari raya katanya....
buat kat Equatorial Hotel, Bangi...
kalau bab² makan ni memang aku eksaited...
siap buat lompat bintang sebelum keluar rumah  *baca boleh percaya jangan*



Kitorang gerak dari rumah lepas Maghrib...
sampai² je tengok orang dah penuh...
siap tengah baca doa...
rupanya kitorang ni lambat!!
patut majlis start pukul 7pm...
kitorang sampai kul 8pm++ gitu...
ceh! buat malu jek...  (-_-")


Tapi bila tengok lauk² buffet, terus hilang rasa malu...
eh kalau malu rugi la prot ai....kahkah~


Banyak lauk yang dihidangkan...


tapi...


SEMUA TAK SEDAP!!!!! choi~
aku amek semua lauk² feveret....
udang sambal, sotong, ayam kurma...
satu pun tak habis aku makan...
susah tau nak tengok aku tak habis makan...
biasanya mesti sehingga menjilat pinggan...kahkah~
semua orang stress sebab makanan tak sedap....
bukan takat lauk pauk je tak sedap...
segala mak nenek dessert pun tak sedap!!
kazen aku yang darjah 5 buat dessert lagi sedap...
aa gitu la kekdahnya...
membazir je upm bayar memahal....
salah siapa?? lu pikir la sendiri!
len kali sila tanya dulu pendapat orang ramai tempat makan mana yang sedap
dengan harga yang berbaloi!!
aku malas la cakap berapa upm bayar untuk majlis ni...
tapi serius membazir....dan tak berbaloiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~!!  -.-'
*mamtik la kan lepas ni dorang takmo ajak dah aku pi event²...kahkah*



Ni bukan majlis seluruh upm...
tapi JABATAN aeroangkasa je...
sebab tu buat dalam ballroom je...
staff pun macam tak ramai....
dah kata event untuk jabatan sahaja...paham??  (^^,)



Ni kira geng² yang rapat dengan dak encem...
masa ni anak memasing dah buat perangai....
mengantuk ler teww!
tapi mak mak masih mampu control keayuan! kahkah~


oke tu je nak cerita...
point aku sebenarnya cuma nak bagitau
buffet kat Equatorial Bangi TAK SEDAP!!


kbai~!  (^_^)





 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!


 

9 comments:

Fazleyatul Aini said...

haha sampai 2 kali mention tak sedap

Nurzakiah Hanum said...

meriah

eima said...

kesian kami tak merasa nk meriah gini ...huhu bajet tak de

Umi Qi said...

Ok noted!...x sedap kena kasi tau dak encem kt umah nanti...itulah jumpa customer cm yana habis ler diorg...kikiki

aizamia3 said...

betul-betul tak sedap ni sampai tak terfokus sekeping pun gambar makanan..

diana said...

satu ganmbar makanna pun tak de,,memang tak sedap la gayanya sebab sampai tak boleh masuk blog..hahaha

Chekgu Azrine said...

penah sekali makan kat sini..masa buat majlis pra graduate masa belajar upsi dulu,,tp makanan dia not badla..nak kata sedapp sangattttt tu takdela..so..so..huhu

hazman fadzil said...

nampaknya lepas nie buat kat bangi kopitiam je la... hehehe

Edo Hayra said...

hahaha isi penting nya
=makanan xsedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015