Sep 17, 2013

Buaian Berendoi Untuk Disewa~!!!

Assalamualaikum....





Ramai jugak tertanya² aku ni masih sewakan buaian berendoi lagi ke idak....
jadi entry ni menjawab persoalan anda²....
iols MASIH menyewakan buaian berendoi....


Penghantaran percuma sekitar:
- Bangi
- Serdang


Lain² tempat ada charge mileage dan tol....
kalau nak datang amek sendiri kat tempat aku pun boleh....
Kalau event korang luar kawasan Klang Valley,
aku prefer korang self pick up kat tempat aku ye + deposit RM100... :)


Buaian ni muat dalam kereta MPV....
Exora, Grand Livina, Harrier or seangkatan dengannya....
kalau korang bawak kereta sedan, kena cabut segala mak nenek skru kat buaian...
boleh je nak arrange...
aku boleh ajar cara nak pasang cabut buai...
senang sangat!
ramai dah customer aku buat gitu...
tapi aku tak berapa galakkan lah...
takut ada skru hilang...
mana nak cari ganti oii...


Setakat ni aku cuma ada tema PINK dan BIRU sahaja...

contoh tema biru... :)


Aku sewa murah je....
RM150 (tak termasuk kos penghantaran)...
buaian sahaja (termasuk skirting, hiasan bunga, hiasan buaian - reben², bantal kepala, bantal peluk x 2, cadar dan sarung bantal)


Berminat???


Meh laju² drop email ke 
ctliyanadmib@gmail.com


atau call/sms/whatsapp
0133618800


Nak tengok gambar customer² aku boleh klik entry
'Buaian Berendoi yang Telah Disewa'


Semoga dipermudahkan urusan korang buat majlis qiqah anak korang ye...amin...


Disclaimer:
  • Tarikh booking cuma akan dikunci hanya selepas pembayaran deposit sebanyak RM100 dibuat...jika tiada pembayaran deposit dilakukan dalam masa 3 hari bekerja, proses sewaan automatik akan terbatal...pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kesulitan.
  • Bayaran selebihnya iaitu RM150 perlu dibuat semasa pick up buaian pada tarikh yang dipersetujui.
  • Pembatalan pada saat akhir tidak akan dilayan dan deposit TIDAK akan dipulangkan.
  • Buaian mestilah dipulangkan pada tarikh yang telah dipersetujui pada awal perjanjian melainkan telah ada perbincangan lain daripada kedua belah pihak untuk menunda tarikh memulangkan buaian...Jika tiada, pihak kami tidak teragak² untuk tidak memulangkan deposit atau meminta bayaran tambahan (denda).
  • Setelah buaian dipulangkan, kami akan pastikan condition buaian adalah sama seperti hari pertama ia disewakan...Sebarang kerosakan atau kecacatan pada buaian, kami akan tolak pada deposit...

Terima kasih




p/s: kalau rasa mahal boleh sewa kat tempat lain...tiada paksaan di sini...jadi tak perlu berhujah dengan saya...sekian....


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

Umi Qi said...

Yana...Umi Qi pun ada buaian berendoi...baru lagi..ermmm ingat nak buat entry mcm yana...kot2 ada sapa2 nk sewa kan ngeeeeeee...

Nurzakiah Hanum said...

cantik

e k i n ♥ y u s r i said...

ade anak ke2 nnti, confirm i sewa
kesian zara dulu
xde gne buaian pon

aizamia3 said...

daripada terus berhabuk, bagi orang lain guna elok jugak kan.. ;)

hazman fadzil said...

whoaaa... bagus betul laa.. memang business minded laaa

Effa Eddy said...

Wah.. ni boleh buat business. Rasanya nak bagi sewa jugaklah pelamin time kahwin dlu sebabnya pelamin 2 dulu saya beli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015