Aug 1, 2013

Kasut Raya Zafirah....

Assalamualaikum...



Tahun ni rasa happening sangat shopping baju raya...sebab buat pertama kalinya aku shopping sekali baju raya untuk Zafirah. ..tahun lepas banyak orang bagi...sehelai baju pun aku tak beli untuk dia...ngeh³  :p


Zafirah pun dah pandai jalan sekarang...so kena jugak la cari kasut raya...kasut² yang ada sekarang semua design biasa² je...hari raya haruslah vogue ala mak datin baru bangga mintak duit raya...muahaha  :p






Masa ni aku pi Terminal1, Seremban...banyakkkkkk sangat choice! Memula aku riso jugak takut takde saiz Zafirah...kaki dak bertuah tu halus nau....payah betol mencari kasut...hehh~



Tengok tu! Dengan ribennya...render² bagai...semua comel² ala² princess...geram sangat tengok kasut² babygirl...rasa nak beli semua! bahaha...oh nafsu....bertahanlahhhhh   -.-




Last² aku rembat seketol ni...saja pilih kaler putih...nampak suci gitu...weee~  saiz ngam² kaki Zafirah lak tu...bestttt!! ^.^


Ekceli kitorang beli 2 ketol...lagi satu sandal bunyi² bila jalan tu...lupa lak nak snap....comel gak kasut tu...kaler pink...auww~




Mahal jugak kasut gini sebenarnya...rm30++...dah sama harga dengan kasut orang besar...grrr


Buat masa ni satu je lah kasut raya Zafirah.... tak tau la kan akan datang bakal TERbeli lagi...muahaha


Kasut raya aku takde lagi...dak encem suruh pakai kasut yang sedia ada...takmo bazir katanya....alaaaaaaaaa...ai nak kasut baruuuuuu  -.-'


Korang...dah beli kasut raya?? (^^,)












p/s:  patutnya entry ni aku update Jumaat lepas...tapi apesal tah tak keluar??!!! demyu!



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

Phat said...

cantik kasut dia..phat tahun ni lebih beli baju syaza je hehe

Cik Eka said...

kasut zafirah cantekla. cute je.

eka takde kasut raya. Kasut banyak, recycle je. hehehehehehe

Syuhadah Razali said...

wah..zafirah lebih bergaya kutip duit raya la nie...lawa kasutnya...

PinKy MoMMa said...

thn ni xde kasut huhu..kaki dh bengkak..pakai selipar je camni ;p

kemahennnn ank daranyer kasut kn..nsb ler xde gegirl hukhukhuk

MimahAjil said...

untung anak gegirl ni..kasut banyak cantik2.pink2.riben2.bunga2.kasut boboy byk paten tp tk sesyiok gegirl punye......cantik la kasut Zafirah.nk bby gegirl pulak la pasni...hehe

Liyana said...

Jgn kata kasut raya..bju raya pn x boli laie..lailailai
Singgah terminal 1?? Leh jumpa hehe

Aty_Fared said...

aaauuuwww..teringat kecik2 dulu suker nau beli kasut raye macam ni beriben2.. :)

aizamia3 said...

cantik warna kasut tu.. lain dari kebiasaan warna pink.. ;)

Effa Eddy said...

Comelnyaaaa

Mimy Hamid said...

cantiknya kasut girl zafirah geram........

diana said...

memang kasut budak2 mahal yana..akak ni kalau nak beli kasut anak kena tunggu ada jualan murah je..heheh..sebab nya kasut anak ni orang suka belek..yang cikai ke tidak..kan??jadi nak yang tak cikai kena tunggu jualan murah le..heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015