Aug 21, 2013

Geng Gojes Serang Rumah daku!!!!

Assalamualaikum...


Ni geng mommy blogger gojes ler nih...kehkeh~   kemain dorang ni siap konvoi bagai beraya rumah orang....


Tengok!! dalam group siap ada jadual 'Baraan' bagai...eh kalau korang nak tau maksud baraan tu apa pi baca kat blog Aty <SINI>


Dorang ni merantau daripada Batu Caves-Gombak-Setapak-Bangi...rasanya kalau ikut mileage macam boleh buat solat jamak je...kahkah~  ekceli kena kredit jugak la kat para suami sebab sudi melayan geng isteri gojes ber-baraan...ngee~  :')


Setakat ni aku tak pernah join lagi dorang baraan raya....tak sempat oii....weekend lepas lagi lerr...aku jadi tuan rumah buat open house...takkan aku nak keluar pulak kan?? siapa nak layan tetamu kang?? hahaha~


oke enough membebel....jom layan gambar² geng baraan gojes masa open house rumah mak aku Ahad lepas..  :)



gojes pertama sampai rumah aku....Wawa...tenggelam sungguh aku duk sebelah wawa....cun oii makcik ni...geng Bangians yaw!  ^_^



My and baby Dhia!! motippp sangat tunjuk bagi duit raya kat bebudak! :p



Aty (Aku Bukan Bidadari)....suka suki haku je buat dialog gitu...kahkah~  eh hari raya tak boleh marah² kannnnn....ngeee~   nanti jumpa kita salam cium tangan eh Aty... v(^_^)"  



Ekin...sangat sweet orangnya...pandai melayan bebudak lagi...auww~  :)



kak Mimy Hamid....dah macam contest, "gigi siapa paling putih?!"...bahahaha~



sis Leenda...asyraf tu nak kata aunty comel ler tu jeling aunty gitu kan..kan!! :p



kak Mimah...aku kenal akak ni lama dah...sebelum beliau ada blog lagi...kitorang kenal masa sama² kerja kat Jabatan Perangkaan kat Putrajaya tahun 2010 tak silap...iols rasa kan, kalau akak takde blog and tak join group gojes ni mesti susah dah nak dengar khabar, gathering² bagai....kan? hihi~  :)



Ada sorang lagi gojes, Ros Anis...dia balik awal sebab lepas baraan kat rumah aku dorang terus terjah rumah Anis...tah macam mana aku boleh lupa nak snap gambar dengan dia...adeyyy...sori yunk! next time jumpa lagi kena terus snap gambar dengan Anis! kang lupa lagi kanggg...kehkeh~  :)



betapalah rumah daku dah gaya taska...meriah dengan suara babies and kids! suka gila tengok keadaan ni.... ^_^


Muchas gracias gojes² semua sudi datang beraya rumah iols...ampun maaf dipinta kalau ada kekurangan dari segi layanan, makan, minum semua....jangan serik dah nak datang rumah iols ye...!! eh jap aku nak check, sampul duit raya anak korang semua ada isi kan??? aku riso betul terbagi sampul kosong...kahkahkah~  kelam kabut tahu??? kalau ada yang dapat sampul kosong tu sila roger aku segera!! nanti aku ganti sampul lain...ngeee~  >_<


Sungguh la aku suka betul jumpa dorang ni....meriahhhhhh sangat! ada je benda nak dikepohkan...hahaha~ Ahad ni kita jumpa lagi baraan rumah Aty pulak eh...InsyaAllah...  (^^,)



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow tomei2

aizamia3 said...

teringat ahad lepas open house rumah ai.. ;)

mrs kayrul said...

slim2 jer geng gojes nie...jealous tau

Ahsan Nur Mubarak Annuar said...

tu geng gojes...geng mabeles? he he he..

diana said...

bestnya...kalau dekat2 gitu macam2 aktiviti boleh buat..kan??

hazman fadzil said...

bila tengok bebudak riuh rendah letih gak tengok sebab diorang nie memang tak tahu letih bila jumpa geng memasing....

Chekgu Azrine said...

tak dapat datang sebab hubs kerje.,akk pergi yang dekat2 je ngan rumah..rumah sis jauh..hubs tak lepas plak..sbb biniknya terlalu gojes kot..payah sangat nak lepas..hahaha..LOL

MizzTina said...

amboi, dh mcm tadika dh..

eima said...

meriah tu ....

Fazleyatul Aini said...

aku tak leh join la daku bukan mummy. hukhukhukhuk

rini.borhan said...

bestnye group gojes ni..cam adik beradik da,,kita segan nk join blogger group kang tak pandai sembang..kat blog takpe orang tak nampak..hehe..

wah BARAAN..bangga jadi anak jawa!

Shaklee Independent Distributor 919511
http://happywaytales.blogspot.com

yAnOt said...

keje jabatan perangkaan tahun 2010?? keje kt bhgan mane ek??

ekceli parents akak dok kt umh mak mentua yana nie...kt tmn desa surada kan?? n si azfar tu kawan ngan adik akak...haikal...

salam perkenalan...

dhiera said...

wah.. baraan.
memang nampak seperti taska. kihkih

Aty_Fared said...

hahahah..mintak hampun cepat..!!
ai is memang banyak cakap potpetpotpet...nak buat acaner..pasrah....ko gambar haku yang cun tu tak nak pulak letak...ni kes boikot nih....hahahaha....

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

apasal plak aku atk diberitau.... terlepas la plak.... kalu tak blh join... huhuhuhu

cha said...

sonoknya. nanti i ada anak nk join gak mummy gojes haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015