Aug 15, 2013

Suluh Laser untuk Bagi Anak Diam....

Assalamualaikum...


Ni bukan sari berita utama....ni kisah aku dan keluarga aku....


relekkkk!! takde apa² yang menyeramkan atau mengerikan bakal terjadi....hahaha~   :p


Tapi serius tau....ni asben kawan aku lerrr buat taktik suluh laser masa anak aku tengah melasak...terus khusyuk budak tu melayan lampu laser....


macam ni~~





"eeiiiiiii~"


tah hape dia 'eii' kan pun tak tau laa....huhuhu~



muka sedikit stress sebab tak dapat pegang cahaya laser~   :p



Dalam 10 minit gitu kot dia duk layan cahaya laser...pastu dia jadi boring...dah tak dapat pegang pun cahaya tu kan....boring la dia...haha~  terus sambung melasak pulak...grrr~



Tu je nak cerita...


kbai~!  (^^,)













p/s:  macam nak shopping kat Daiso lagi la....hee~  :p


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

12 comments:

aizamia3 said...

hahaha.. walaupun 10 minit tapi sekurang2nya dapat rileks sekejap dari melayan kelasakan dia tu.. ;)

psstt: Jemput datang rumah ye Ahad ni.. ;)

careno said...

Muahaha... itu pun jd kejer... asalkan die leka main... padahal..

Chekgu Azrine said...

Semalam akk tak pasan baby ada skli..nampak muda dia ek..haha...kim salam ye kat dia..kata kat dia anak cik sakinah azrine kirim salam

eima said...

hahha tips berguna ni ...hahhaha

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

misz sheyla said...

10 minit pun ok gak la...huhuhu..

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

huhuhu.. punya la lama tak kesini.... sesat ntah kemana.... akhirnye jumpa juga jalan pulang.... alahaiii.... dah besar ank kamu yee... gamaknye tu kamu masa kecik kot... huhuhu

salam aidil fitri utk kamu sekeluarga....

Fazleyatul Aini said...

zafirah bila nak datang raya rumah auntie. amboi auntie siap hahaha

diana said...

nampaknya mama nya kena la beli satu..dapat rehat 10 minit pun jadi la..kan??hehehe

hazman fadzil said...

Hurmm... bebudak nie memang cepat betul boring ngan sumthing...lagi sonok melasak katanya...hehehe

FarhanahAdzlan said...

seriusss comell kott..kecik comel dah besar sikit punn lagii comelll :)

EZAN IDMA said...

ahahaha comel je jari dia dok tunjuk laser tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015