Aug 8, 2013

EH...dah Raya laaaaaa~~

Assalamualaikum...






SELAMAT HARI RAYA UOLS!!!


Dengan ini saya mengisytiharkan....
blog Life 101 akan bercuti panjanggggggg sempena hari raya....
(macam la ada orang online musim² raya ni kannnnn)


errr ekceli idak la panjang mana pun aku cuti....
5 hari jek....
Isnin minggu depan ai update entry baru....
InsyaAllah...   (^^,)



Tahun ni turn beraya rumah aku...
iols takde kampung....
ayah aku orang key-el...
lepas solat raya kitorang pi berkumpul kat Selayang...
biasanya adik beradik ayah berkumpul rumah atok je kat Shah Alam...
tahun ni saja tukar angin....
mungkin atok yang request nak lepak Selayang...
sebab kampung atok memang kat sana...
mungkin half day je kot beraya kat Selayang...
lepas tu pi merayau seluruh KL untuk beraya rumah sanak saudara....


Esok pagi atau mungkin malam ni aku gerak balik kampung mak mertua kat Melaka...
siapa duk Melaka meh roger aku....
nak datang collect duit raya Zafirah niiiii....lalalalala~   :p


Lusa (raya ketiga) pi kampung pak mertua pulak...
Seremban je...
siapa duk Seremban pun meh roger aku....
boleh kita laga² pipi....hikss~  :p


Selamat bercuti...
hati² berjalan raya!
makan lemang pelan²...
sakit prot kang uols yang rugi...hoho~


tata~!! (^^,)




 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

4 comments:

Azie Azra said...

selamat hari raya kak yana sekeluarga :)

Rozuan Ismail said...

Salam Aidilfitri uols

aizamia3 said...

time raya blog pun haruslah cuti.. kalau tak nanti, kena jeling mata dengan en. suami.. hehehe..

diana said...

selamat hari raya..maaf zahir batin..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015