Oct 31, 2012

The London Eye



Dah malam baru dan nak pi London Eye...
tiket masuk juga FREE! CNi sponsor...=)
malam² pun still ramai orang...
beratur panjanggggggggggggggggggggg...
masa sampai sini hujan ler pulak...bertambah² sejukkkk...brrrrr~
tapi masa hujan kita lepak kat dalam bangunan...
tempat untuk redeem voucher tiket...
ada juga wayang 4D...khas mengenai London Eye...
wayang 4D ni memang pakej bila kita purchase tiket naik London Eye ye...
so sementara tunggu hujan berhenti kita layan wayang dulu...
wayangnya lebih kurang macam kat Madame Tussauds (Marvel 4D)...
cuma kat sini takde seat...wayang versi berdiri...
and bukan kartun...semua video dari dunia realiti...
tapi tetap di-4D-kan...paham dak?? hihi~  


Walaupun beratur panjang tapi idak la menunggu lama...tak sampai 10 minit pun dah boleh naik...sempat lagi aku menyusukan Zafirah dalam ni...hihi~  dia dah ngantuk sangat time ni...


tido menganga...macam papa  :p


we're in blue...rawwrrr! :p


lebih kurang 30 minit la untuk habis satu pusingan...tinggi woiii~!


gayat! serius gayat! kalau berdiri tepi² tu lahhhh...kalau duduk kat seat je takde la rasa gayat sangat...hekhek~  bagi aku, pemandangan waktu malam adalah sangat cantik...kalau pi siang macam kureng menarik je...ikut mata aku lahhh...mata korang aku tak pasti pulak kannn  :')


dah habissss! cuaca waktu malam kat London tersangat lah sejukkk! 10 darjah celcius gitu...brrr~  tu aku prefer pelukkk je Zafirah....kita kongsi² haba badan...nak peluk papa sekali pun boleh...tapi kang lambat bebeno jalan...kita nak kejar masa...time ni train dah tutop! terpaksa naik bas...nasib baik ada stesen untuk kita amek bas guna Travel Card...pehh! eh entry pasal travel card pun kita belum tulis lagi ye??ngeee~  mahap..mahap! entry tu akan menyusul juga nanti...sabaq naaa! (^^,) 





p/s::  tak lama lagi naik Singapore flyer pulak...weeeee~  \(^___^)/


Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Cik Eka said...

cantiknyaaaa

gondola dia pun beso..selesa...

bestnye

Rozuan Ismail said...

singapore plak? pergh syoknya

♥ Nana BamBam ♥ said...

kaler biru gituuuuu..

jeles mak nakkk :D

aizamia3 said...

nasib baik dak Zafirah tak meragam.. pandai pilih time.. (dapat menikmati pemandangan malam dengan tenang..) ;)

eima said...

wahhh ...tu je la mampu aku tulis....

hazman fadzil said...

yeap... bila tengok gambar nie waktu malam nampak cantik sebab boleh tengok lampu dan cahaya satu london

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila naik dekat funfair pun macam nak terkucil apatah lagi kalau dapat naik ni. hahahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015