Aug 5, 2012

Rezeki Bulan Puasa...Syukur Alhamdulillah~!


rasa macam mimpi je menang grand prize...
contest paling gila kitorang pernah join...
kenapa gila?? sebab hadiah dia tu yang gila...
gila lumayan!! haha~


eh kita tak main tipu tau...
kita tak guna pun AUTOLIKE atau FAKE ACCOUNT...
kita promote je kat fanpage-fanpage...
dengan bantuan kawan-kawan blogger dan facebook...
terima kasih kepada yang menyokong kami...
hanya Allah sahaja yang mampu membalas jasa-jasa kamu!! 
time-time gini la kita tahu siapa sahabat,
dan siapa kawan yang sekadar kawan je...hahaha~
korang tuntut la milo ais kat Ujang eh...gegegege~   =P






p/s::  tengah kawteam dengan pihak penganjur untuk angkut baby sekali...kita bayo lerr insuran baby tu...=)



Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

38 comments:

Mr feckry said...

peh best betul

wawa abdullah said...

Wow..awesome..best nye..tahniah..:)

Eera Shera said...

dpt jugak akhirnye walopun ada undi yg hilang kan hari tu..tahniah..bestnye dpt pegi london

Pembawa_Wacana said...

tahniah....:)

YaNa Yassin said...

Tahniah, tuah baby betul :))

PrivaTE said...

tahniah yana.. hikhik

deq noor said...

wahhhh! congrats yana & hubby. boleh update blog terus dr london gitu... ^_^

Areliff said...

siap sampin bagai, cam nak gi raya ha3..

amal said...

Wahh , Tahniah kak Yana and Ujanggg ! =') amal pun vote tau. Hihi

hee, knp hdiah bwk 2 org jee , marah baby Zafirah , hewhew.

Nak milo ais :'D

qasehraihan said...

yana kalau penganjur xkasik bawak zafirah, kan sy dh ckp kt fb..kasik saya jaga..hihi

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniah......

yup kalo bab minta undi untuk Like ni kita akan tahu siapa sahabat dan siapa kawan sekadar kawan sahaja

;)

SyUhAdA said...

thniah..besnye, dpt gi ke london tu..hehe

Cik Asma BLuppy said...

wah.. tahniah akak!
leh berbulan madu kali ke......?
haha

Cik Honney said...

walawei akak...masyukk betul hadiahnyer..memang x sia2x ler akak n abg ujang dok promote slalu suruh like pic tu....bila berangkatnye???Sempat g tgk olimpik x??hihi

Cik Honney said...

walawei akak...masyukk betul hadiahnyer..memang x sia2x ler akak n abg ujang dok promote slalu suruh like pic tu....bila berangkatnye???Sempat g tgk olimpik x??hihi

laskar pelangi said...

rezeki bulan ramadhan.hihi
tahniah kak =)

PUAN SUE said...

Alhamdulillah...rezeki ni

Linda Amri said...

Fuh! Hebat! Tahniah!

aizamia3 said...

wah.. gile best..

psstt: memula ingatkan dak Ujang mcm nak memain.. ghupa2nya.. bestnye.. tahniah2.. ;)

Mila Ahmad said...

wah, tahniah2 :)

hazanis said...

banyak tu..tahniah..:)

farra8979 said...

bestnya, tahniah... ^^

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah Kak Yana dan Abg Ujang. :')

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

tahniah yana n ujang....hehehe sukaler kalu baby tue dpt ikut skali...hehehehe

eima said...

tahniah .... yana PTPTN dah selesai ke ... ari tu kate blacklist ...hikhik kang demo tak dapek pegi kang ....


jgn lupa souvenior aku ... beria tau aku like 2 kali ..... ehehehe

Diksu said...

alhamdulillah,,,,tahniah la dpat tiket ke London...

Lya Colours said...

aku nak beg LV 1 nanti !!

hazman fadzil said...

Hurmm.... patut la si UJANG dok tanya bulan september musim aper kat sana....rezeki Zafirah nie

maszull said...

assalamualaikum yana...wow bestnya tahniah2 yer sbb berjaya...:)

nabila azmi said...

tahniah..xsia sia nabila vote..hehe..

nk ole2 bleh x??=)=)..

have fun nanti!!...

nabilah_2908 said...

Alhamdulillah...tahniah Yana... :) :)

azizah :) said...

rezeki2..bestnya kakk! nak ikot.... kak bawak la balik ole2 untung2 buat giveaway...hehehe *aku pulak syorkan..* sory kak yana :p

Myra Jay said...

Tahniah Yana dan Ujang ye.. Rezeki menang besar tu :D

aTy _faRed~ said...

peerrgggghhhhhhhh...gi london..!!! beshnyerrr...!!! zafirah tinggal ker beli tiket lain...?? :)

Hidayah Bach said...

tahniah..
:)
mmg rezeki..

(yana nye senyum lebar betul..nmpk betul happy)

:)

kiera'sakura said...

wahhhhh tahniah!!!!

Yana Libra said...

wah..tahniah~ :)

Cik Puan Izan❤ said...

wahhh...bahagianyaaa... rezeki2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015