Oct 29, 2012

Menukar Diapers Zafirah kat Harrods..


Harrods ni kira shopping mall untuk orang kaya-kaya lah kan...kitorang tak kaya...tapi saja la nak merasa macam mana orang kaya-kaya shopping...eh tapi kita takde la membeli pun kat Harrods ni...kita window shopping jek...kekeke



Interior dan segala benda yang dijual dalam mall adalah sangat luxury ai tell yu! tengok harga pun boleh pitam! @__@


bila lah kita boleh jadi kaya merasa beli diamond macam beli t-shirt hard rock cafe  -.-'  eh kat sini bukan jual diamond je...baju-bajuan pun ado...tapi harga dia...boleh beli handphone baru berbijik²! hehh~


belah kanan tu ialah bilik air...kiranya baby changing room ni BUKAN di dalam toilet ladies...so asben boleh masuk dan menolong tukar diapers...yeyyy!  :p 


seronoknya dia mahu dibersihkan  =) 


papa yang volunteer nak mencuci tau...aku tak suruh pon! hekhek  papa mithali nih  =)


ada jugak disediakan mesin diapers...in case kita terlupa bawa diapers sendiri so kita beli je dalam ni...tak ingat la sekeping dia charge berapa... 


masa nak pakaikan seluar bukan main melasak Zafirah ni tau...bagi la dia pegang benda-benda...kasi dia duduk diam...tapi sekejap je dia nak diam...lepas tu dia menjeriitttttt mintak diangkat! grrrr 



Kitorang round-round tengok-tengok gitu je dalam Harrods...sedar diri la kan tak mampu nak membeli apa-apa dalam tu...so tak payah buang masa kita straight ke destinasi seterusnya....

Malaysia Hall!!

Next entry pliss...kahkah

kbai!  v(^^,)







p/s::  dah beli walker untuk Zafirah...letak kat rumah mertua...sebab rumah mak aku dah sesakkkkk dengan perabot! kena selalu pi rumah in law la gini...hekhek   (^^,)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

13 comments:

Nor Arinee Mat Saaud said...

puan, nti u sharela cost pg melancong kat sana k .

YanaUjang said...

saya pi sini free..sume ditaja oleh CNi..so xtau kos berapa..sy cuma bwk duit belanja 600 pound je =)

~misshuny~ said...

gigih tunggu akak update entry satu satu..hihi..xdpt g sana..baca pengalaman org pun jadila..=)

cha said...

Haha memang mahal ke u? Amboi dpt paperbag harrods pun jadilah

Wahh bagus husband u. Harap husband i nanti mithali jugakla hee

aizamia3 said...

tak dapat shopping, dapat tinggalkan jejak pun ok.. ;)

Cik Eka said...

kita tunggu next entry..hikhik

kekunang said...

toilet kat harrords antara toilet yang kugemari...hahha...toilet pon aku buat rank...hahaha...

eima said...

Huuu sypk aku bc

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wahhhhhh....bestnyaaaa....

maszull said...

assalamualaikum yana...seronok jer Zafirah berjalan yer...:)

J.M.R said...

terserlah sifa bapa mithali masa ujang ngn membasuh baby tu..heheh

SweetLikeWhat said...

comelnye zafirah :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bulatnya muka baby. heyyy geram saya pandang tau. kirim kiss untuk zafirah ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015