Oct 2, 2012

7 Bulan : Nampak tak Gigi Saya??!

"Zafirah!! bukak mulut sikit...mama nak amek gambar gigi~"

"ngangaaaaaaa~"


~klik~



"alaaa keciknya bukak mulot..."


~klik~



"haaa nampak tak gigi?? tak nampak???haishhh~"



~klik~



waaaaaa tu diaa...

"luas dah kita nganga ni mama!!!"

tapi still tak nampak gigi 2 batang yang baru tumbuh cenonet je kat belah bawah tu  (-__-")






p/s: aku tak perasan pun Zafirah dah tumbuh gigi...adek aku yang perasan...keh³  :p

p/s: padan la dia demam panas 2 minggu lepas...nak tumbuh gigi rupanya  (^^,)

p/s: sekarang dia tengah selsema...teruk jugak...sebab tu hidung tu nampak bersawang, berair je dalam gambar...iskisk  sian anak mama...doakan Zafirah cepat sihat ye aunty², uncle²! =)


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Anum said...

ala cutenya

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

zafirah selema kerk.....letak vicks dkt hidung ubun kepala dada n belakang badan dia....mesti cpt sembuh.....comel2....

Cik Puan Izan❤ said...

cepatnya tumbuh gigi... anak akak dah 8 bulan belum tumbuh lagi... kalau ikut abg n kakaknya sblm ni mmg lambat... dah setahun baru ada gigi...

Lya Colours said...
This comment has been removed by the author.
Lya Colours said...

dah bleh kunyah popcorn la cenggini~!

Liyana said...

alolo comelnye gg die yg x bape nmpk tu.. hehehe

Mira Adzlia said...

hihi..pasnih, mengigit jela....

hazman fadzil said...

hURMM.... nanti aku sponsor ubat gigi kodomo lion untuk Zafirah yea....ekekekeke

PUAN SUE said...

Zafirah cepat sihat ye ..COMEI ade gigiiii

aizamia3 said...

moga Zafirah cepat sembuh.. tak lama lagi nak fly jauh.. ;)

Zura@Iwan said...

zafirah nk tumbuh gg dah yer...:-)

YanaUjang said...

bkn nak tumbuh..DAH tumbuh ponn

Sue Saari said...

weee..cepat Zafirah tumbuh gigi...

musim demam,selsema, batuk skrg nih..baby Ammar pun selsema...

shera haifa said...

ololo kesian zafirah.. moga cpt smbuh yaa

shera haifa said...

ololo kesian zafirah.. moga cpt smbuh yaa

nabilah_2908 said...

oh...gigi dia yg belah belakang tu ye..

kita tunggu gigi depan lak..lagi comel la dia bila senyum nanti.. :)

YanaUjang said...

eh tak tak..gigi dia kt depan..gigi rabbit tu..tp belah bawah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015