Apr 24, 2014

Ephyra Semakin Menyengat!! | Ulangtahun ke 2 Ephyra

Assalamualaikum...

*24 hours sticky post. New entry please scroll down.



Cerita Ephyra lagi....hihi~   benda elok, benda hebat, sampai bila² pun orang takkan jemu bercerita pasalnya....insyaAllah....


Rasanya dah lama jugak aku tak update pasal Ephyra kan?? oke meh kita recap balik cerita Ephyra ni...antara soalan yang customer² aku sering tanya:


Apa itu Ephyra??

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.


Halal ke??

SEMESTINYA HALAL!! korang boleh refer entry aku pasal 'Ephyra Produk Halal'...kalau tak percaya jugak boleh pi website JAKIM dan type sendiri nama ephyra tengok dia tulis apa...  :)





Gambar² ni adalah antara testimoni dari pengguna² Ephyra seluruh Malaysia!! percayalah ni BUKAN rekaan semata²! bukan teknologi kamera 360 *hahaha* tapi memang bukti telus keberkesanan Ephyra...


Kenapa aku begitu yakin dengan testimoni dorang??


Kerana aku juga pengguna Ephyra! Jujur aku bersyukur sangat diperkenalkan dengan Ephyra...produk kecantikan dan kesihatan yang efektif....rasa pun sedap! biasa dengar orang cakap, "kalau nak cantik kena sakit dulu..." which aku tak berapa faham maksud ayat tu sebenarnya....hahaha~  dengan Ephyra ko tak payah menyeksa jiwa raga siap tutup hidung tahan nafas semata² nak telan secawan bancuhan Ephyra...kita boleh hayati minuman Ephyra dengan tenang dan santai....huhu~ (^^,)


Bukan aku je dah rasa kehebatan Ephyra....encek asbeng and anak dara comel ku juga dah cuba dan merasai kehebatan Ephyra! ye aku bagi Zafirah minum Ephyra sejak umurnya setahun....ramai sangat tegur Zafirah makin putih, mulus, gebu...hihi~  Alhamdulillah~


Customer² aku pun ramai dah repeat order....ada yang asalnya beli trial pack, sekarang dah bertukar pada Premium Pack...masing² puas hati dengan hasil yang diterima selepas minum Ephyra...ada sorang kawan aku tu, sebelum dia bertunang dah minum Ephyra, masa dia bertunang tu MasyaAllah cantik kulit dia...tak lama lagi bakal berkahwin...insyaAllah lebih berseri² muka raja sehari... (^_^)


Point utama yang korang kena ingat, korang kena tahu cara yang betul mengamalkan Ephyra untuk dapatkan hasil yang lebih efektif....supaya tak membazir pelaburan korang ye...especially kepada penggemar kopi...boleh refer entry aku pasal, "Kopi dan Ephyra tak Boleh Bergabung..."


Panjang sangat kalau nak cerita kesan² Ephyra...apa kata korang klik je link bawah ni untuk baca testimoni dari aku sendiri....  :)





Lagi berita baik kepada penggemar/peminat Ephyra...especially pada orang Putrajaya dan Perak, EPHYRA akan berada di Karnival UTusan (putrajaya ) & Karnival Jom Heboh (Ipoh) pada 26/4 - 27/4...


Dah tentu ada harga promosi untuk dapatakan Ephyra beserta free gifts....tak cukup dengan itu....korang juga berpeluang untuk bertemu dan beramah mesra dengan Memey & Norman yang juga akan turun ke karnival ( 26/4 di Putrajaya & 27/4 di Ipoh Perak )...WOW!!! papa!!! jom pi Putrajaya 26 haribulan niiiiiiiiiiiiiiii!!! ngehehehe~  ^____^




Pejam celik, pejam celik rupanya dah berusia 2 tahun usia Ephyra....laaaa sebaya pulak dengan Zafirah yee...bahaha~  dan sempena menyambut ulangtahun yang ke-2 , HQ akan membuat MEGA SALE bermula 28 April 2014....hei orang perempuan pantang tau tengok ayat 'MEGA SALE' tu....muahaha~  


Rasanya ramai dah tau kan harga asal *di pasaran* Ephyra ialah RM197...? kalau dah nama Mega Sale...dah tentu lah korang akan dapat harga lebih murah dari harga pasaran!! apa lagi??!! jom rebut peluang ni...! bukan senang tau nak dapat peluang gini....  ^_^




Sempena Ulang tahun EPHYRA yang ke-2 juga, EPHYRA ada keluarkan TSHIRT ekslusif dalam kuantiti terhad. Jika berminat, harga cuma RM15 dan sangat selesa...boleh call contact number seperti dalam gambar atas ni....ai nak satu plissss!!! *drooling*


oke tu sahaja update terkini pasal Ephyra...kepada yang belum mencuba dan ingin merasa kehebatan Ephyra, meh laju² emel me at ctliyanadmib@gmail.com
atau whatsapp 0133618800


Harga terbaik dari ladang! ^_^



 Terima kasih sudi membaca!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great product

permatabiru said...

mmg ramai peminat ephyra nie

Mommy_Cha said...

murah sikit bile ade sale yer dop?

aizamia3 said...

psstt: nanti turn ahkak pulak bercerit.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015