Apr 8, 2014

Buaian Berendoi yang Telah Disewa...

Assalamualaikum...



 Anak puan Hemilia dari Bandar Baru Bangi   :)


 Anak puan Shazwani dari Gombak   :)


 Puan Maisharah yang kreatif gila tambah dekorasi pada buaian...kenduri dia kat Johor...self pick up kat rumah aku...lepas kenduri hantar balik buai tu kat rumah daku...sebab aku cuma boleh delivery buaian area Lembah Klang je ye...luar kawasan kena self pick up lah...  :)


Anak puan Fifi dari Putrajaya...dia cabut kain² kat rangka besi tu and ganti dengan riben je  :)






kak Ija dari Saujana Impian, Kajang...suka sangat deko kak Ija!! sangat mudah bekerjasama dengan kak Ija...macam mana aku bagi buai tu kat dia, macam tu jugak la rupa buai tu masa dipulangkan...walaupun kat gambar memacam benda dia tambah deko kat buaian tu...thank u so much kak! ♥



kak Aishah dari Damansara...self-pick up di rumah kami di Bangi, pulangkan pun dia hantar sampai ke Bangi jugak...thank akak! :)


Anak puan Akma   :)



ouh baby boy boleh guna buaian berendoi jugak...hehe~   dorang tambah deco kaler biru or hijau or apa² kaler pilihan kat buaian....nice!


Tema buaian berendoi aku putih + pink dan putih + biru...bunga je masih pink + putih...tak boleh ubah dah sebab memang kaler tu je aku ada untuk bunga....tapi aku beri kelonggaran pada setiap customer untuk tambah dekorasi ikut citarasa memasing...CUMA, mohon kerjasama uols, jangan guna gam tembak untuk lekat bunga, reben or apa saja dekorasi tambahan kat buaian tu....memadai kalau korang guna selotep je...tapi BUKAN double sided tape!! sebab ada kes customer aku guna double sided tape habisss melekat² gam selotep tu kat cadar, alas buai...pastu bukan reti nak bayar ganti rugi!! choii~ T_T


oke tu je lah sebahagian dari penyewa² buaian berendoi yang super ohsem! entry ni akan di update dari semasa ke semasa...akan ada penambahan gambar dan penukaran ayat bergantung pada keadaan dan situasi...


Sebarang pertanyaan atau booking sila emel daku di
ctliyanadmib@gmail.com

atau

sms/wassap- 0133618800 (aku prefer wassap ye)


Harga??


RM150 tak termasuk kos penghantaran...






p/s:  gambar² yang takde caption tu sebab aku tak ingat siapa penyewa...hahaha  lama sangat terperap dalam fon tu yang lupa  :p

 Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

CUTENYA

permatabiru said...

cantik dan comel2..

NS said...

terserlah kekreatifan ibu-ibu ni semua... ada kawan pernah tanya, bila dah jd ibu ni, mmg automatic jd kreatif ek? hihihi

diana said...

Sebenarnya tak payah sampai pakai gam tembak pun..depa pakai pita pelekat biasa pun dah boleh lekat.tak pun pin elok2 je jangan sampai kain rosak...

Fazleyatul Aini said...

tunggu turn aku nanti aku sewa kihkihkih

Yana Libra said...

comel..tp sesuai utk anak perempuan je la ni..huhu~

mrs kayrul said...

kilang dah tutup klu tak boleh sewa jugak...hahaha

Mommy_Cha said...

hehehe.
comelnyo.
aku jek takbuat berendoi bagai ni.
padahal teringin bebeno.
tgu anak ketiga lah.
eh?
hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015