Apr 29, 2014

Happy 3rd Anniversary to Us!! ^_^

Assalamualaikum...



ecece asal anniversary je nak upload gambar nikah/kahwin....hikss~  saja nak tengok betapa indahnya berkahwin...betapalah memasing mencintai sesama kami.... :')


Kadang bagus jugak flash back gini...untuk kita fikir balik, kenapa kita pilih pasangan kita tu at the first place! yelah kan time bercinta dulu kemain lautan api sanggup ku redahi....ni lepas kahwin, ada salah faham sikit nak campak henpong! siapa rugi?? gitu la konsepnya....


Syukur Alhamdulillah kerana ku dikurniakan pasangan yang kemain lomantik lepas kahwin....aku tak sangka dia boleh jadi asben and papa penyayang gitu....dulu ingat dia ni hati batu je kan! kahkah~  :p


Alhamdulillah....syukur ya Allah atas rezeki Mu....aku bahagia dengan jodoh yang telah KAU tetapkan....dapat pulak zuriat super comel! tiap kali tatap muka anak rasa nak lempang lapanratuskali....wakakakaka! siapa suruh comel sangat pipi tu!!! hehh~  >_<


dan pagi ni....dapat kejutan yang aku tak jangka langsung!!!!


i mean...my asbeng buat seprais??? macam mustahil je kan! hahaha~  


but itu lah yang terjadi pagi ni....


tengah nak packing bag Zafirah untuk hangkut pi taska, bukak je laci baju ada note....




holohhh holohh holohhhhh!!! apesal suwit sangat ni??!!!! ayat tu mesti gugel je kan?? bahahaha~


Terharu gila...bergenang gak air mata aku tadi....tapi depan dak encem tak tunjuk aa...ego kan....KAHKAHKAH!


hadiah apa??


err rahsia...ngee~   bebila korang jumpa aku nampak pegang benda canggih kat tangan tu korang tau la tu hadiah dari asbeng...hikss! >_<


thank you so much for the surprise....you make my day with lots of joy and lots of love...may our marriage blessed by Allah swt....


I love you too! ♥ ♥


aku bagi hadiah apa pulak??


err krik krik....krik krik...


hadiah anak tu dah cukup la kot? kan?? gahahaha~  v(^__^)"









p/s:  masih tak percaya dapat seprais gitu from asbeng! mimpi ke apa ni?? hahahaha~  :p

 Terima kasih sudi membaca!

27 comments:

ilaasuhailaa said...

waahh..
semoga kekal bahgia hingga akhir hayat..untung sis boleh asben baik camtu.. ^__^

Nurulhuda Abdul Latip said...

Wahh seronoknya, tahniah dan semoga kekal hingga ke akhir hayat..

ida said...

tahniah yana...semoga kita semua bbahagia selalu dan dipanjang jodoh hingga syurga

ida said...

tahniah yana...semoga kita semua bbahagia selalu dan dipanjang jodoh hingga syurga

Chekgu Azrine said...

sweet sangat tau
happy anni sis
semoga berkekalan hingga akhir hayat ye

Fazleyatul Aini said...

happy anniversary uolsss

Liyana said...

happy anniversary uols!
sweetnya dpt hadiah lagi jeles daku

Ayu Zan said...

awww...best nya sis..

Ann said...

happy anniV korang..smg bahagia selamanye...

waahhh..hdh canggih di tgn??Hp kah??hehehe..

NS said...

ALOLOLO.... sweet gituuu.. hihihi. happy anniversary korang. moga jodoh ini kekal hingga ke jannah. aminnn

Nurzakiah Hanum said...

happy aniversary

Umi Qi said...

So sweettttttttt...suka seprise2 cm ni yana...mesti terharu kan...hebat2...leh jd contoh ni...hehhe...happy anniversary ye yana...3 thn dh kan...cpt masa berlalu

Ayu azmir said...

happy anniversery yana...

ameris said...

tahniah yana. hepi anniversary both of u..

eima said...

wahhhh ujang mmg terbaik la .... aku doakan korg bahagia ke syurga .... hepi wedding aniberseri

umie shahidah said...

amboiii suwit asben tu... smoga bkekelan hingga ke jannah..

eray ayang said...

seprais suwitt sangat...moga kekal bahagia till jannah

Delimasari said...

surprise mmg sedih tp gembira yg teramat yerk..... heppy anibesery

Mommy_Cha said...

happy 3rd anni yana
:)
may allah swt blessed ur marriage!

msredcheesecake said...

epi enibeseri... semuga berbahgia selalu ... dahtau belum seprais tu mimpi ke tak? hheee

Fariehan Ibrahim said...

atotooo! suwit gak ujang tuh rupa nye..haha

*nak kawen jugakkkk! >.<

Yan Ty said...

Happy Anniversary Sis !

Canggih? new Gadjet!!!

juls julie said...

Alhamdulillah..tahniah.. :)

fizafantagirO said...

Happy Anniversary Yana Ujang = Zafirah . hihihi . Moga kekal bahagia hingga ke syurga :)

hazman fadzil said...

Cayalah Ujang..... semoga korang happy sokmo ....

MissNadia said...

serius seronok kalau asben N macam tu juga.. huhu

ienalina ismail said...

Sweetnyaaa...Happy Anniversary.Selamat bercinta till jannah...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015