Nov 6, 2013

Kesan Setelah Minum 3 Kotak Ephyra

Assalamualaikum....




ye...3 kotak dah aku bedal Ephyra nihh...
bersamaan 3 bulan...
sebulan sekotak gitu....
kawan² aku pun ramai dah mula jatuh cinta dengan Ephyra...hihi~
untuk review kali ni aku nak tekankan effect yang jadi kat anak aku...
later-later baru cerita effect pada diri aku sendiri kayyy....
sila teruskan membaca  ^_^


Since aku masih breastfeeding Zafirah...
apa yang aku makan, dia pun dapat saham sekali...giteww
aku tak ingat sejak bila...
tapi tak silap aku masa aku minum kotak ke-2 lagi aku dah perasan benda ni....



KULIT ZAFIRAH MAKIN PUTIH....


mula-mula aku macam susah jugak nak percaya...
sebab aku tatap muka anak aku hari-hari...
aku tengok memang dari dulu kulit dia putih, mulus, bersih, suci....lalalala
tapi asal kitorang jumpa kawan-kawan,
balik kampung...
mesti orang akan bersuara,

"makin putih zafirah ni ye....makan apa??"

"kenapa aku tengok anak korang ni makin putih haaa??"

"apesal anak kau putih semacam....ikut sape?? makpak dia bukan putih pun...!"

hahaha yang ayat last tu dari kengkawan rapat aa...
standard bila dah rapat gurau kasar tu biasa...
takde sentap-sentap pon...
sedar diri....
memang kulit kitorang tinted....sobssss!


Punya la lambat aku realize perubahan ni kan...
masa event Ephyra hari tu....
Memey pun cerita perubahan kulit anak dia...
lepas minum Ephyra kulit anak dia makin cerah...


So aku pun selongkar la gambar-gambar lama anak aku...
saja nak buat comparison....
punya la tak percaya Ephyra boleh bagi effect kat anak
yang masih menyusu badan....hahahaha
kalau korang tak breastfeed anak korang,
boleh je bagi anak korang minum Ephyra tu...
kalau umur anak dah setahun ke atas lah ye....
aku bagi jugak Zafirah minum Ephyra....
korang boleh refer entry review Ephyra untuk penjelasan lanjut....


dan..........





dua² gambar ni aku amek waktu pagi....
dalam kereta yang sama...
and memang mengadap matahari...
haa kang ada lak ko cakap gambar selepas tu je ngadap matahari...
sebelum tu tak ngadap matahari....
gigih aku cari gambar lama yang sama posisi dengan gambar 'selepas' tu tau! pheww~
bila aku letak gambar zafirah macam ni....
baru perasan perbezaan warna kulit dia....
serius weiii aku tak perasan langsung perubahan dia...
hari² aku ngadap muka dia mana laa aku nampak....
perubahan kecik je pon....
tapi dah ramai sangat tegur anak aku makin putih...
saja la nak share jugak dengan uolssss....ngeee


oke sekarang kita story effect yang jadi kat aku pulak ye....hoho
macam biasa, aku akan highlight bab penghadaman....digestion...
TIP TOP!!
dan semakinnnnnn tip top!
more, aku perasan bibir aku susah nak merekah....
aku ni jenis pemalas minum air....
bibir merekah, pastu gatal tangan pi kopek...
pastu berdarah....normallllll.....
sejak dua menjak ni aku perasan dah jarang aku mengopek ngopek bibir....hihi
terasa moist gitu...
ala ala ditepek lip ice...
tapi aku tak pakai lip ice/lip balm ponnn...
original moist gitu....
bila ko tepek lip ice, bertambah cekci la bibir tu! wewitttt!! :p


Kalau korang mahukan bibir mulus, kulit licin, putih macam anak aku....
boleh send emel to info@oceanlife2u.com dengan kadar segera!!
jangan lupa mention korang ni readers blog aku (LIFE 101)...
dan korang akan dapat harga promosi Ephyra:

2 kotak RM380

Kalau harga sekotak ialah RM197


Ephyra juga ada dalam bentuk TRIAL PACK....
10 sachets untuk 10 hari...
RM 68 (semenanjung) / RM78 (sabah/sarawak)
Trial pack ni untuk sesiapa yang nak try dulu...
yang nak tau macam mana rasa Ephyra yang sememangnya sedap!
rasa dia masam² oren...
setengah orang cakap macam rasa gula² Sugus perisa oren tu...
tipu la tak pernah makan Sugus...
sedap kannnn???  :)
atau korang nak try tengok keserasian Ephyra dengan badan korang...
sebab ada setengah orang minum Ephyra,
dalam tempoh 7-10 hari dah nampak hasil...
setengah orang kena tunggu 30 hari atau lebih baru nampak hasil...
bergantung pada individu....
so kalau korang antara yang aku mention kan kat atas ni....
boleh lah beli trial pack dulu....
bila dah jatuh cinta, terus beli Premium pack...  ^_^


korang boleh juga hubungi HQ 0341417889 
atau sms 019 3999 238 
untuk maklumat lanjut,
atau layari

1)website official - www.oceanlife2u.com


oh jangan lupa follow Instagram Ephyra untuk tengok lebih banyak testimoni yang meyakinkan!
search @ephyra2u and klik button follow!


kbye! (^^,)








p/s: mood holiday semakin membuak²!! pfftt!

 Terima kasih sudi membaca!

tags: effect Setelah Minum 3 Kotak Ephyra, kesan ephyra 

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Cik Puan Rara said...

untung zafirahhh.jelesss aunty~ hehehe

Fazleyatul Aini said...

sekarang ni macam2 produk bersaing kat market. tepuk dada tanya poket je hehehe

ct shah said...

wow.mcm2 produk nak putih kulit ek.baby pun leh consume.:-)

eima said...

nk bg anak dara aku mkn la .. biar gebu sikit la ... ngikut kulit aku ..klu ikut kulit asal abah mmg cun la gebu

Cik Eka said...

cam best je ni kak. cam best je.

nanti nak try lah hehehehehe

Chekgu Azrine said...

nak makan tp macam tak mampu la sis..hikhik

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..zafirah tak payah keluar modal ye..tapi kena tempias kesan positifnya.. :)

Myra Jay said...

Wowww!! memang superb kesannya pada Zafirah..
Nampak glowing gitu :D

yana aina said...

hari nie baru start minum .. harap2 nmpk hasil ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015