Jul 15, 2010

Aku Sangat Sibuk!!

Makin lama kerja kan makin lemau rasa badan ni...Hari² bangun pagi tapi sampai satu tahap rasa tak larat dah nak bangun pagi...hohoho~

Mungkin nak dekat bulan Ramadhan ni kaum syaitonnnn 'ir rajimmm makin ligat menyesatkan umat manusia...tu sebab asyik rasa malasssssssss je...subhanallah~

Nasib baiklah dalam opis tak rasa mengantuk sangat except bila senior staff duk explain kerja kat aku mata ni duk nak tutopppp jekkk...hehh...ku selalu berdoa agar setan setan sume nyahhh dari mataku...shuuhhhh shuhhhh!



:: cilok dari gugel ::


Minggu ni aku sangatttttttt lah busy....oh bukan busy body, tapi busy dengan kerjaaaaaaaaa!!

Banyak lak projek masuk and yang dah sedia ada tu banyakkkkkk sangat kena ammend....drawing bertukar lah, report kena update lah, buat report baru lah....??.....hehh~   berpusing mataku...@_@
*kalau ngadap blog 24jam idak pulak tension kan...bulattttt je la mata ni...cis cis cis~ *

Ikhlas lah bekerja supaya rezeki yang diperolehi akan diberkati...ecece ustazah yanamib berkata²...sila tak note!! ^_^







P/S:: Ice Room dah dibuka kat Bangi...ada sesiapa nak lanje aku?? amatttttttt dialu-alukan *wink²*

26 comments:

Lya Colours said...

saya sgt lah xde keje kat opis
on9 pon boring
game pon dah boring
tiba2 dtg idea nak buat buku salin2 resepi
hahaha

dotblogspotdotkom said...

kamu keje CAD Technician ke?... Draughtwoman gitu?.. TA?... AA?... @ Site Supervisor?....

mizz sue said...

dah buka?? wah bestnye..mggu lepas kitorg budk2 kontrak pi xbuka lg..hampa jer

butik kiut miut said...

keje dgn consultant ke?

Anonymous said...

keje dgn consultant ke?

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
waaaa bley la tido cemtu..hoho~

ehem nnt share recipe sket na =p

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
haha semua bukan! sy tea lady..tlg buat air utk org jek..ngee~

y@n@ M!B said...

:mizz sue:
baru bukak minggu ni kut..hehe...yana pn xpi lg =)

y@n@ M!B said...

:butik kiut miut:
aah consultant =)

POSH76 said...

bz...bz tk habis2 kan...tp nak gak blogging huhu

takper job lagi pentingkan...fokuss hehe

y@n@ M!B said...

:POSH76:
blogging tu dah mcm makanan ruji lak..hee..update sket pun jadik la janji update gak =p

POSH76 said...

sis lupa mau kasik tau got suprise for u

ED932952563MY..incase tak terima kasik tau naaa

Rinna said...

Hahaha biasa laa tuh yana kalau keje tuh mesti ngantuk..kalau blogwalking tuh segor jer bijik mata nie..hehehe

y@n@ M!B said...

:Rinna :
haha tu la pasal..sabo je lerr kan =)

pegawai banci said...

cik yana bekerja sbgai ape ye?

JULYA said...

klu kerja melambak kat ofis mmg bgn pagi pon jd malas...mcm ofis yg mula2 julya kerja tu idak la bnyk kerja nye.bgn pagi fresh je. banding kerja yg latest ni. dlm seminggu mesti ade 1 hari MC punye lah

sugar2 kapas strawberry said...

sy pon ngah bzzzzzz skang nih

syirakhalid said...

keje kat consultant ghupenya.
lebih kurang le kita ni...tapi teman tak tukar2 drawing ke, contract document ke, report pun tak kena buat.
tapi teman dikelilingi drawing bagai di ofis.

Mr feckry said...

bzbzbzbz...gua pun sama..meh give me 5 la

black_mel said...

busy biasala..hari2 busy...kalau ngadap blog tension ssh la..blog sendiri kot..hehe..

y@n@ M!B said...

:pegawai banci :
cis en meo ghopenye..suka nau menyamar..haha~

y@n@ M!B said...

:JULYA:
wah seminggu sekali MC mmg kes berat tuh..heee...yana amek sebulan sekali je MC...ngee~ =p

y@n@ M!B said...

:sugar2 kapas strawberry:
mari kita sama² bzzzzz -_-

y@n@ M!B said...

:syirakhalid:
dikelilingi dwg juga bikin serabut..semakkk! hoho~

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
orait hiarghh dush! gitu eh..hehe~

y@n@ M!B said...

:black_mel:
tgk blog org len pn x tensen gak..huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015